Chrome Pointer

Throwback

   En tillbakablick på Sydhovens Ranch, min favorituppdatering förra året. Förutom en drös bilder ni kan kika på om ni vill medan jag nu lagt undan dem i min mapp med använda bilder (för jag har ignen annan användning för dem haha) vill jag bara snabbt nämna Sydhovens anslagstavla. Jag saknar den massor! Tänk vad coolt det vore att ha alla stallsysslor i hela spelet insatta i det här systemet? Skulle älska det! Hoppas det händer en dag.
 
 
           
 
 
           
 
 
        


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.