Chrome Pointer

Hej Tjugonitton!

   Jag hade tänkt spendera kvällen igår med videoinspelningar, men folk började skjuta fyrverkerier så förbenat tidigt så jag hamnade framför Netflix istället tillsammans med lite vanligt jobb (börjar kompa in timmar nu så jag kan bygga min tv-bänk då den kommer hem på onsdag, haha). Har längtat ihjäl mig efter att få se Taylor Swifts Reputation Tour, och den släpptes ju på Netflix igår så jag drog på mig mina ljudisolerande hörlurar och NJÖT. Väl spenderad kväll!
 
   2018 års sista video blev en livestream, men den video jag släppte innan det var en recap av året! Då jag började klippa de allra sista delarna av den fick jag sån sjuk ångest och tyckte att det här var det sämsta jag gjort i mitt liv. Sen sa jag åt min ångest att dra åt skogen, klippte klart videon och började fundera på hur jag kan förbättra min videoprocess för att jag inte ska få ångest till att börja med i framtiden. Jag har lite idéer, men jag skulle behöva bli konstnär först, haha. Fasen, jag skulle behöva så mycket mer skills än jag har för att kunna göra verklighet av alla idéer!
 
   Och jag LOVAR att det kommer fler topplistor under det här året. Nu börjar den största skräcken kring den här sortens videor släppa, jag börjar hitta lite rätt och börjar känna att jag vet vad jag behöver göra för att göra produktionen av de här videorna lättare. Ser fram emot att göra fler!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.