Chrome Pointer

Min senaste video!

   Om ni är nyfikna över hur det gick till att skapa redigeringen jag delade med mig av igår så kan ni se det här! Det gick ändå rätt fort, trots att jag var så himla ringrostig. Hela videofilen blev på ungefär en timme innan jag tryckte ihop den, men jag är en sån som tar MÅNGA pauser då jag jobbar och det tog två-tre dagar för mig att slutföra den här. Jag har ändå varit sjuk, så jag har spenderat rätt lite tid framför datorn i helgen i jämförelse med i vanliga fall.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.