Chrome Pointer

Lång dag

   Det är klart det alltid är lite surt då en onsdagsuppdatering tar väldigt lång tid. Jag har stått på båda sidor av en uppdatering, både på spelarsidan och på företagssidan. Då en uppdatering blir så långdragen är det ändå lika frustrerande på båda sidor, men tekniken är ju inte alltid med oss.
 
   Jag har varit såååå taggad inför denna uppdatering! Veterinären Hugh är spelets första karaktär med en protes då han saknar ett ben och jag älskar att representationen blir bredare. Jag älskar ranchen och den nya musiken - jag GRÄT nästan första gången jag fick lyssna igenom alla spåren, det är liksom så bra att det är helt sjukt åt det. Killarna som skriver spelets musik är totalt episka, jag blir helt lyrisk varje gång jag hör att de är involverade i ett nytt projekt x) Sen tänker jag ju lätt köpa alla fyra terriers för de är så söta, hehe... gillar verkligen att dessa har halsband, jag uppskattar all variation något enormt.
 
   Så söta! Den till vänster har exakt samma färg som hunden jag hade som yngre. Nu kommer ändå allihop flytta hem till Esmes stall.
 
   I morgon kommer det lite spännande nyheter på StarStable.com, så det får ni inte missa! Kommer bli stenkul. Lovar.






Mandarinin

Jag har fortfarande problem med att jag blir utkastad vid 70%. Mamma är i stan till klockan åtta så jag vet inte hur jag ska avinstallera. Och nu vill jag verkligen spela! 😭

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.