Chrome Pointer

Livestreamen!

   Fler som bloggar som haft besvär med Blogg.se under veckan? Jag har konstant blivit utkastad från de inlägg jag försökt skriva... hoppas det fungerar bättre nu, blev helt tokig igår kväll då jag inte ens kunde spara ett utkast utan att hela sidan bara återställdes.
 
   Vi hade en live idag! Jag säger "vi" för att jag satt och petade bakom kulisserna medan Stacy och Karin aka. Doris skötte att jobb framför kameran. Kika in här för att få lite svar kring vanliga frågor runt Star Stable Live, eventet som går av stapeln 10 juni på Inferno Online i Stockholm!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.