Chrome Pointer

Hodeladi!

    Hon är tillbaka! Nu har jag två veckor här innan jag går på semester. Det första jag gjorde då jag kom hem igår var att göra en packlista... Vill bara iväg igen, haha. Stod igår morse med ett stort hästhuvud i famnen då chefens häst bestämde sig för att det var hemskt mysigt att bli kramad på och fick jaga efter en halvdöv bonde i traktor på gårdens arab två timmar senare för att se till att han placerade vårt ensilage rätt (hästen skötte sig och jag lever men ensilaget hamnade allt annat än rätt haha), så att återgå till kontorsjobb känns lite som en downgrade just idag x)
 
   Vad händer den här veckan? Jo, jag hade först tänkt spela massa spel och pyssla med videor (typ som vanligt) men vi får väl se hur det går med det för att jag som vanligt fått en massa annat på mig. Kanske det blir en liten film från en av mina ritter i helgen though! Försökte klippa den igår men VEGAS som jag klipper i bestämde sig för att det var ett utmärkt tillfälle att krascha precis då jag skulle rendera ut filmen så jag svor lite fult och gav upp för dagen. Är det någon annan som använder VEGAS som har fånigt mycket problem med det? Det kraschar stup i kvarten då man sitter med diverse projekt och det är så sjutk att ett så pass dyrt program funkar så dåligt... Händer ofta att klipp blir helt svarta och medan det ibland går att lösa genom att peta lite på dem går det i andra fall inte att göra annat än att radera dem från programmet och läsa in igen. Sjukt! Beror absolut inte på den här datorn då jag använt programmet på tre olika datorer och det är lika oberäkneligt på alla.
   Hursom, den filmen blir då jag pallar med att tackla VEGAS igen. Sen har jag lite tips om det nu är någon i mellansverige som söker foderhäst (olika size och utbildningsnivå) från slutet av augusti till början av juni nästa år, något intresse på det?
 
   Esme och Sherlock


Freia

Hej Esme!

På Jorvikepedia står de att JSC är 17:30 på måndagar. Men de är bara PC då. Skulle de kunna ändras?

MVH/Freia

Svar: Vem som helst som har ett konto på Wikia kan ändra det!
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Har absolut haft samma problem med Vegas. Sällan de kraschar, men jag kan ha problem med svarta klipp. Brukar fungera att spara arbetet och starta om programmet. Gör de varje gång innan jag ska renda för att intyga att allt laddat in ordentligt. Men ja, de är rätt löjligt att de här ska hända när de är ett dyrt program :/

Svar: Jag blir skogstokig haha, de flesta klipp går ju att rädda genom omstart men ibland är till och med det hopplöst...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.