Chrome Pointer

Ett första steg ut i en ny värld

   En sak jag nämnde då jag presenterade min nya logga var merch. Jag vill branda mig på ett nytt sätt och jag har personligen känt att det hade varit rätt coolt att vandra runt med typ en tote bag med min logga på.
   Så nu provar vi det här! Jag har öppnat upp en butik på RedBubble för att känna på lite hur det här kan funka och jag planerar att försöka göra lite mer saker i tryck framöver. Spännande att experimentera med och då jag väl har lite pengar igen (eeeh det är liksom lite dyrt att flytta och köpa en massa möbler) ska jag se till att köpa hem ett par grejer med loggan på. Typ tote bag, Eller mugg. Man kan inte få nog av muggar! Särskilt inte då man är te-addict som jag är och halsar minst tre koppar te om dagen.
 
   Nu har jag inte hunnit (eh, haft råd) att köpa en soffa än, men en kudde i det här stuket hade jag lätt kunnat tänka mig för mitt vardagsrum! Sen kanske inte någon annan har glädje av trycket, men jag gillar det ju rätt mycket, hehe...
 
   (Pst, det är förstås jättekul om ni är intresserade av de här grejerna själva, men om ni är under 16 MÅSTE ni ha tillåtelse av era föräldrar för att handla på RedBubble!)
 
   Ni når min profil genom att klicka HÄR!


Anonym

Oh, vad spännande! Ska absolut in och kika på grejorna. Tycker din logga är attans snygg så skulle gärna köpa något med det trycket - att det sen dessutom stöttar dig blir ju en grym bonus! :D

Svar:
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Nej, men vad tusan, min kommentar råkade bli anonym - sorry!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.