Chrome Pointer

Bakom kulisserna på SSOHQ

   Att utveckla ett spel är en enorm process som kräver mycket arbete från många personer. I den här videon ser ni tre av mina asgrymma kollegor, Josefine, Erik och Leila, då de berättar om vad de gjorde för att bidra till att få in JoJo Siwa i Star Stable.
   Dock påminner jag att om förutom de här tre legenderna så var även concept artists, fler 3D-artister, fler animatörer, programmerare och QA-testare (Quality Assurance, alltså speltestare som söker upp fel och buggar)  och säkert även några fler som jag inte minns för stunden, involverade för att bygga upp allt som finns i spelet som har med JoJo Siwa att göra.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.