Chrome Pointer

Slut på katter

   Då har mina kattvaktarkatter åkt vidare till nästa kattvakt (för ägarna ska vara borta ett tag till) och jag har fritt hus igen. Så tomt bara efter ett par timmar, det var underbart att ha djur omkring en, men i morgon får jag hem en rätt stor möbelleverans och det hade varit svårt att jobba vidare på lägenheten med någon annans husdjur boendes här.
   Så jag har storstädat och lagat mat hela kvällen. Katterna var livrädda för min dammsugare så jag lät det bli rätt skitigt eftersom de ändå bara var här en vecka (men HERRGUD vad de fällde! Man liksom såg var jag dragit dammsugaren eftersom det var så mycket hår på golvet haha). Nu då jag är klar med allt sånt är det bara att återvända till nästa projekt - videor! Det är redan dags att bunkra lite, det är "bara" tre veckor tills min sista semestervecka... Eller jag har massa mer semester kvar, men det ska tas ut under strödagar i vinter så jag kan åka iväg och jobba i stall. Ledighet har man inte tid med!
 
   För att snacka om något spelrelaterat så köpte jag idag en ny laddare till mina Nintendo DS. Jo, mina. Jag sparar mina gamla modeller och har just nu... fyra tror jag. Ett DSi, ett DSi XL (som ny båda bara är mytställningsexemplar i min bokhylla), ett 3DS XL och ett New 3DS XL. Notera att jag är snål som fanders och köpte de senaste tre då de varit ute ett tag och gick för extrapris x) Väntade nästan två år innan jag köpte mitt första 3DS för att jag ville ha ner priset på det. Hur som helst, till de senaste två fick man inte med någon laddare, och laddaren jag haft under all denna tid är den jag hade till mitt första Nintendo DS Lite för över tio år sen (!). På så vis kan man ju tycka att laddaren klarat sig länge nog, haha. Jag har på riktigt funderat på att bunkra laddare till DS eftersom de troligen snart kommer sluta säljas helt... Nintendo DS är en FANTASTISK spelkonsol! Nu har mitt kära New 3DS XL fått ladda hela kvällen, så nu kan jag börja spela Pokémon igen, hehe. Laddaren har verkat lite skum rätt länge, sen la den bara helt av rätt nyligen och jag fick PANIK - den laddare jag köpte idag var den sista i butiken! Hoppas att den här håller lika länge som den gamla nu bara x) Annars får jag väl köpa upp hela Nintendos lager av laddare till DS...
 
   Nu ska jag pyssla med lite annat och förbereda för morgondagen, hej hopp!
 
 
   Bild från ABZÛ
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.