Chrome Pointer

Så ovant men så snyggt

 
   Jag har haft väldigt ont om tid de senaste veckorna och har spelat väldigt lite, men jag kände att det var riktigt svårt att få till bra vinklar att fota ur från marken nu i jämförelse med innan animationsändringen? Bara jag?
 
   Esme har sett likadan ut sedan jag köpte domänen Monokerus och därmed fick en lite mer seriös syn på mitt bloggande. Tror det var... fyra år sedan? Jag tror jag har bytt smink en gång efter det, eftersom den sminkning Esme har idag är den enda med lite mer djup i ansiktsformerna och även den enda sminkningen där man drar lite på mungiporna och därmed ser lite glad ut - men det här är alltså andra gången någonsin Esme får sig en ny frisyr.
   Det är så otroligt ovant men jag älskarälskarälskar texturen! Det hade varit perfekt om hårstilen varit lite längre, men jag förstår samtidigt varför man i spel undviker långa hårstilar pågrund av både animation (tänk att håret måste fungera i ALLA spelarens hundratals animationer) och för att de inte ska klippa igenom kläder. Esmes förra, långa hår (som är i längden jag helst vill ha) har nu väldigt puffigt över ryggen för att inte klippa igenom luvor och tjockare klädesplagg, och skillnaden blev markant nu då huvudet kom närmare kroppen i och med animationsuppdateringen.
 
   Här ovan ser ni alltså 1) första bilden någonsin på Esme med sina nya animationer, 2) första bilden någonsin på Esme i sin nya frisyr och 3) första bilden på Esme i kort hår. Jag tycker håret känns jättekort, haha. Jag har IRL hår i liknande längd som Esmes förra frisyr och en gång för några år sedan klippte jag det till den här längden. Avskydde det till tusen och det kommer dröja innan jag gör det igen x) Det här är så ovant men jag tycker frisyren är jättesnygg, älskar detaljerna med flätor och om det inte hinner bli fler frisyrer till spelet framöver hoppas jag verkligen att texturerna på de äldre frisyrerna åtminstone får sig en genomgång för att se lite mer cartoon-y ut som den här. Älskar den handmålade känslan!
 
   Bytte ni också hår idag?


Ellie Archson

Frisyrerna passade inte riktigt min karaktär, men flätorna och själva texturen på håret var jättesnyggt tycker jag.

Vet inte om du la märke till det också men i skönhetssalongen så sitter det bilder från Mistfall och minst två av dem är helt nya/osedda sen innan vad jag vet. Tyckte det var en kul liten teaser!

Svar: Jodå, mer om Mistfall i morgon ^^
Esmeralda Silverforce

Filipa

Jag tycket båda var fina, men jag bytte inte. Särskilt den du bytte till tyckte jag var fin, jag tyckte den andra såg lite... stor ut på huvudet? Det såg ut lite som om det var en badboll gömd under håret, men det är min personliga åsikt och jag tycker båda var väldigt fint gjorda med fina texturer och gulliga detaljer! Kommer nog dock vänta lite (eller så slutar det med att jag inte kan hålla mig och köper den blonda varianten av samma hår som du😂) med att byta, hade trott att det skulle komma fler olika stilar och jag intalar mig själv att jag ska vänta lite och se om det kommer fler fina, skulle personligen vilja ha ett långt, helt utsläppt hår. Missförstå mig inte, jag tycker det var jättebra jobbat av SSO och jag är jättetacksam, jag förstår att det är svårt att göra hårstilar. En sak jag tycker är lite märklig är att det skiljer i pris beroende på vilken färg frisyren har, enligt mig skulle det vara mer rättvist om alls färger av samma frisyr hade samma pris eftersom det faktist skiljer ganska mycket som det är nu... Men aja, tycker hursomhelst de var riktigt fina! Och Mistfall, så taggad! De där svamparna som lyste i mörkret, och träden, och fjärilarna, så fina😍!!! Så taggad, vill att det ska vara december nu...🙄

Amanda Rainwood

Hade inte planerat att byta frisyr men det är nog så det får bli, står inte ut med hur de långa hårstilarna ser ut efter uppdateringen x)

Det här med att klippa för kort.. been there, done that, haha. Klippte av typ 20cm för lite över ett år sedan och hade sååån ångest, tyckte det såg bedrövligt ut och det hjälpte ju inte att frisören hade klippt lite kortare i bak för att "det skulle se jämnt ut när håret ligger över ryggen." Problemet med det? Jag har aldrig håret på ryggen. Någonsin. Jag har det alltid liggande över axlarna, vilket hon hade vetat om hon hade.. ja, jag vet inte.. frågat? ._. Usch! Tack och lov växer mitt hår i raketfart så nu är det tillbaka som vanligt igen, men fick ju dras med den där ojämna katastrofklippningen ett tag.

Hedda Ravenclaw

Vart köpte du ditt smink?

Svar: Jarlaheim!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Köpte samma hår! Tycker likadant, ovant men fint!

Daisy Springwolf

Ja, jag bytte frisyr. Det var nog den sjätte gången jag gjorde det, heh... Jag köpte den svarta frisyren, det var lite ovant, men gillade den. :)

cooooooolaelsa

Varför har du levlingshäng om du ändå har gjort så man it kan se dig och it du oss

Svar: Jag har aldrig kallat det "levlingshäng" och syftet med videorna är inte att man ska följa med mig. Syftet med videorna är att jag livestreamar och om man vill kan man lyssna/delta i streamen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.