Chrome Pointer

Mistfall hägrar

   Trodde ni att jag skulle missa att prata om det, hehe?
 
   Frisören som nyligen öppnat en salong i gallerian kommer alltså från Mistfall och därför tog teamet tillfället i akt att kasta ett par teasers på oss igår! Lite direkt i spelet, lite på sociala medier. Nu ni!
 
  • Utanför den nya salongen står det två stora växter. Kan det vara något som vi får se mer av i Mistfall eller är det bara där för att ge färg?
  • Inne i salongen finns inte mindre än TRE bilder från Mistfall!
 
Klicka på miniatyren nedan för att se bilden i större storlek
  • Bilden längst till vänster är väldigt intressant - en rosa hästtransport! Betyder det att man kan resa till Mistfall från hela Silverglade? Förutom det ser det ut som att man ser lite solsken (redigerat/målat?) samt något som kan vara ett fält.
  • Bilden i mitten tycks vara mitt i ett skogsområde (är hela området skog? Ser det annorlunda ut vid vattnet? Finns det några hus där?) och det finns en upptrampad väg samt gatulyktor som påminner om de kring Firgrove.
  • Bilden till höger föreställer ett hus under nattetid och det finns en måne som lyser! Bild bara för att det är fint eller är det en riktig måne på gång?
  • De två nya frisyrerna ska vara inspirerade av Mistfall. Praktiska flätor tycks vara nyckelordet...
  • Nu kommer nästa stora grej - ta er en titt på Star Stable News och strax efter det ska jag fortsätta med den stora grejen som jag är så taggad på att jag inte kan fatta att folk inte snackar om det...
 
  •  ELDFLUGOR OCH FJÄRILAR! FRITT I VÄRLDEN! Förstår ni vad det här betyder?! Om de kan börja släppa insekter... betyder det att det senare kan bli fritt fram för andra djur med AI som rör sig själva? Och eldflugor mitt i natten som flyger och lyser upp, herrejösses vad jag längtar efter att få se det här då man själv vandrar runt i området!
  • Blommorna/bären(?! Vad är det för något?) tycks också lysa! Begriper inte varför men det är stencoolt!
 
   Där har ni det - allt jag har sett kring Mistfall i gårdagens uppdatering. Nu är det inte långt kvar till december, men vi minns då hemstallet släpptes; vi blev lovade november, men det blev sent i november. Jag ska försöka att inte ha för höga förhoppningar då december står runt hörnet. Det är ändå bättre att bli positivt överraskad än att vara typ säker på att det ska hända så kommer det inte :)
   Jag är så taggad så det finns inte, WIIIIIII!
 
   (Senare idag kommer ett speciellt inlägg här, så missa inte det!)






Filipa

Är så taggad! Jag fick det till att de lysande sakerna på marken var svampar, men jag kan såklart ha fel. Hoppas vi får Mistfall innan snön, skulle vara lite surt om vi inte fick se det som det ska se ut utan allt var täckt av snö. Men aja, det blir nog bra när de än släpper det, och den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!

Lilly Underwood

Jag är mest taggad på ny musik, eldflugor och MÅÅÅNE!!

Svar: Hade nästan glömt ny musik!! Så taggad!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.