Chrome Pointer

Det här med gamla vs nya hästar

   Jag tycker att pintoaraberna från igår är SÅ SNYGGA och jag älskar klarheten i deras färger, men något som jag så hemskt gärna skulle vilja se i spelet nu är en uppdaterad version av denna häst. Min isabellfärgade arab heter Helios och han var min favorit under väldigt lång tid - men han håller inte måttet jämfört med spelets nya araber. Som jag har sagt många gånger förr har jag köpt mina hästar för att jag verkligen gillar dem, så jag vill ju gärna ha med dem in i den nya eran av hästar...
 
   Högt upp på min önskelista - en ny version av Helios!
 
   Ni ser ju hur länge sedan det här var, det här var de förrförra animationerna vilka försvann ur spelet under våren 2016 x)


Lilly Underwood

Eller hur! Dessutom önskar jag remake på de Andalusierhästar som står hos Jarlassons. Har haft ögon på rödfuxen sen den kom till spelet - LÄNGE SEDAN - men inte riktigt haft lust att köpa då den redan var utdaterad när jag väl hade tillgång till Star Coins senare. Hoppas!

Svar: Jag med! Har haft ett namn åt fuxen på lut i flera år men väntar och hoppas på en ny version av den...
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Yes yes yes! :D Vill även väldigt gärna ha en uppdaterad version av den tigrerade araben, det är säkert många som inte håller med men jag tycker den är superhäftig! Rastypisk eller inte kvittar egentligen i det här fallet, kan man ha en blå häst som *POFF* skiftar färg så kan man ha en tigrerad arab!

Svea duskbook

När de ändå handlar om hästar så

Skulle du kunna rida runt på tex alakasam ,raitchu och wealie vet inte hur det stavas tack om du svarar❤️

Svar: Är inte särskilt intresserad av Alakazam med tanke på att han är en av de gamla hästarna, men både Raichu och Weavile används vid tillfälle!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.