Chrome Pointer

Är året snart slut?!

   Varför går tiden så otroligt fort? Känns som att jag inte hinner med något som jag tänkt mig och ändå har jag knappt ett liv, haha. Drömmen om eget boende hägrar fortfarande för att jag ska kunna bli mer effektiv med min kreativitet though...
   Det är nu bara sju uppdateringar kvar i SSO under det här året och i dem ska vi få:
  • Nya hästar
  • Nya frisyrer
  • Nya kläder? (Häxhatten var ju ny... kommer det mer?)
  • Fler springande husdjur
  • MISTFALL
   För att inte tala om juluppdateringarna... och snö. Jag ser verkligen inte fram emot snön i år! Minns ni då Epona öppnade och vi fick typ en vecka i grönskan innan snön slog till? Och sen då snön försvann buggade några växter sönder och behöll sina vintertexturer i flera månader. Usch usch usch, hoppas att snön kommer typ veckan innan julafton och försvinner snabbt igen... Mistfall har sett så coolt ut på de få bilder vi sett, vill inte att en massa snö ska komma i vägen för all grönska.
 
   Vi får väl se vad som händer under de kommande veckorna då. Mistfall är ju det jag längtar efter allra mest, men vi vet ju att det är MINST tre veckor kvar eftersom det ska komma i december...
 
   Vi avslutar morgonens funderingar med en bild på en hard core Alex som sätter Dark Core-snubbarna på plats!


Filipa

Mm, om jag får gissa tror jag att hästarna också kommer någonstans i december, men det är bara en gissning. Jag längtar självklart mest efter Mistfall och de nya hästarna, men sen så längtar jag även efter de nya frisyrerna. Mitt nuvarande hår på min karaktär började se lite skumt ut efter uppdateringen, det ser grått ut (plus att det går in i henne när hon gör animationer). Hoppas de nya inte har detta problem, om de inte har det kommer jag byta direkt...

Lilly Underwood

*håller tummarna för en Marwari*

Amanda Rainwood

*joinar Lilly Underwood i tumhållandet for en Marwari*

Jag hoppas att de långa hårstilarna rättas till i samband med att nya frisyrer släpps, som det ser ut nu står håret ut från karaktärens rygg i en båge vilket inte är särskilt snyggt. Är i vilket fall som helst väldigt tagg på nya hår med fräscha texturer!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.