Chrome Pointer

Vad man orkar lägga energi på

   Igår var det ju uppdatering och det var dags för Jorvik City Fashion Week igen. Det här året har vi knappt fått kläder och utrustning medan vi fick det bokstavligt talat varje vecka förra året. Jag kan tycka det som gäller är "lagom är bäst", så jag hade hellre sett att det var någon gång i månaden eller varannan vecka, tycker det var lite mycket förra året och lite för lite nu... Men det som kom igår tyckte jag var väldigt fint! ÄLSKAR "Conversen", så snygga! Hade hoppats på hästutrustning som matchade men jaja, man kan väl inte få allt.
 
   Men det som folk lade energi på var spelets laddningsskärm! Hur vågar SSO ta bort den röda katten på den rosa bakgrunden som varit där i fem år?! Newsflash - det var väl just därför att den var fem år gammal som den försvann! Jag gråter inte över katten, den sitter väl och käkar strömming i SIlverglades rådshus eller något, däremot tycker jag det är kul att det nu faktiskt ser ut som att man håller på att ta sig in i ett hästspel! Och att skärmen ska ändras med årstiderna är också trevligt. Men återigen, kan inte begripa att folk ska klaga bara för att klaga. Communityt är så negativt just nu och det är som att många bara letar saker att kasta dynga på. Ugh.
 
   Nu spelade jag btw inte något förra veckan, men jag måste prata om rengbågshusdjuret man fick av Chaun! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! Tack till tusen SSO, mer såna där "knäppa" grejer att samla på!


Sigrid Bunnyroad

Jag tycker Jorvik City Fashion Week är jättebra och roligt, men det är en sak jag inte gillar...och det är att jag som har gjort uppdragen förra året inte kan göra dem i år igen:( Men jag håller med om att det är så coolt det med Chaun, äntligen något orealistiskt! Så kul!! Det behövs verkligen till spelet:D

Smulan

Haha! Jag håller med dig! Kände lite samma sak när jag läste på fb hur alla grät över katten. Kände lite... men kom igen!

Jag tycker den nya är mycket snyggare än katten :p. Men ja, finns alltid folk i communityn som klagar över allt. De klagade ju på att moorland fick ny stil, vilket jag inte heller fattar. Jag menar nya var så mycket bättre än gamla :p.

Jag menar, folk saknade ju till och med de gamla friserhästarna trots att vi fick nya och fina! Jag fattar inte den här communityn ibland.

Fiona Underland

Hur ser regnbågshusdjuret ut? :)
Jag undviker regnbågsgrejen helt och hållet, jag orkar inte springa omkring och leta efter regnbågen samt att jag upplever mycket störningar i spelets funktioner när regnbågarna är igång.

Saga Sunstar

Väldigt bra skrivet Esme! Så synd att folk fokuserar på att finna nackdelar som inte ens övergriper fördelarna. Hoppas det blir bättre snart. :)

Fiona Appledew

Katten var ju söt och så och jag kan förstå att folk är nostalgiska men personligen älskar jag den nya bilden. Jag tycker det är av den finaste dom gjort så det är kul att just den bilden används som startskärm nu. Det ska bli spännande också att dom kommer byta bilder allt eftersom. Dom du säger ser det ju mer ut som ett hästspel nu. Jag som verkligen ÄLSKAR katter undrade ändå vad katten gjorde där när jag lopggade in första gången.

Sen är jag personligen väldigt förtjust i alla små och stora uppgraderingarna som dom gör för att spelet ska kännas mera modern, fräscht och up to date, allt i från att uppdatera områden, via en modernare inlogningsskärm till alla smådetaljer dom petar in utan att berätta om dom, som när dom satte upp staket och senare träd i Moorlandsbacken upp till Nilmers. Och apropå Nilmers, är det inte nått nytt konstigt staket som står bredvid ett av dom övergivna husen där uppe, eller är det mitt minne som luras? (se mitt instagram om du inte vet vad jag pratar om)

Svar: Haha just det staketet verkar vara sönderbuggat, så ska det nog inte se ut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.