Chrome Pointer

Spotifyyyyy!

   Idag fick en gammal uppdragskedja en uppdatering, och den kommer jag skriva om först i helgen då jag har spelat igenom den. Just nu gäller två andra saker.
 
   Dels blev Star Stable Greenlighted på Steam under min bloggpaus! Har ju helt glömt att säga det här efter att jag kom igång igen. Det är ju asgrymt, men det kommer nog dröja lite innan det sker eftersom mycket förberedelser behöver göras.
 
   Den andra grejen är att Star Stable nu finns på Spotify! Hur grymt? Alla soundtracks gjorda av företaget Sergeant Tom finns med, och det innefattar allt förutom Skördebygden. Och då jag säger allt menar jag ALLT, asså killarna bakom Sergeant Tom har till och med gjort musiken för Starshine Legacy för tolv år sen! De är två riktiga legender och dessutom är de sjukt trevliga. Enda sedan Dinodalen släpptes har jag varit astaggad inför varje nytt område för att få höra vad de komponerat den här gången!
   Alla spår har dessutom fått helt nya namn - typ Eponas main theme har döpts om till The Epicness of Epona, temat vid Aideen's Plaza heter Where the Ancient Harp Was Found, Silverglades main theme heter Welcome to Jorvik och Kallternas musik heter nu The Mysterious People of the Forgotten Legends - epicness deluxe! Det är alltså bara att söka på Star Stable på Spotify och ett tips är att följa dem för att fortsatt hålla koll på nya grejer. Så nice!
 
   Annars har jag inte så mycket att komma med. Jag har faktiskt gjort första delen av uppdragen med Jamie Olivetree i New Hillcrest så nu håller jag på med hennes rykte för att få köpa de gulliga grejerna i hennes butik. Jag vill ju ha de söta grejerna till sadelväskan!


Amanda Rainwood

Satt och lyssnade på Silvergladesoundtracken och fick världens trip down the memory lane till när jag var 13 år och precis hade börjat spela SSO.. har hänt en del både i och utanför spelet under de här fem åren! x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.