Chrome Pointer

Nattsvart

   Natthimlen från de riginala Star Stable-spelen
 
   Visste ni att det är i princip omöjligt att spela de originala Star Stable-spelen medan det är natt i spelet? Det är fullkomligt kolsvart och eftersom inga vägar är utmarkerade på kartan är det otroligt svårt att navigera sig om man nu inte kan spelen totalt utan och innan. Jag är glad över att natten i SSO inte är lika mörk!


Quinn Catforce

Åh, önskar att jag hade de tidigare spelen! Min kompis har dem men hon sägr att de ör tråkiga!? Om jag inte minns fel då😂😂😂😂

Minna Moonchild

På tal om stjärnklara nätter, är det bara jag som saknar en måne och månsken i SSO nattetid?
Sitter redo med skämskudden om vi redan har en måne i SSO som jag har missat...

Svar: Det finns en måne då man gör uppdraget med julklappsutdelning i Jarlaheim, men inte annars. Jag har hört att måne är lite mer avancerat än vad det låter och att det är därför det inte finns, men jag är inte säker på om det stämmer!
Esmeralda Silverforce

AlanisMoonstorm

Är rätt säker på att natten var så mörk när jag bröjade spela och att de gjort den ljusare? Like när jag började spela hade jag jätteproblem med att spela på natten, men nu har jag inga problem alls ens när jag anväder samma dator med samma skärminställningar? Är rätt säker på att de ljusade upp natten någonstans mellan våren 2012 och januari 2013...

Super-Tilda XD

När jag spelar på natten så är det inte så mörkt på bilden där, har du några förslag hur man fixar det?♥

Svar: Bilden är alltså från ett helt annat spel, den är från Höstryttaren!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.