Chrome Pointer

Kan ni göra mig en tjänst?

   Jag kommer vara borta hela dagen (jag ska träffa ett lejon (eller bara en väldigt stor katt)) men jag skulle gärna vilja att ni gjorde en grej. Klicka HÄR och läs det väldigt genomtänkta blogginlägget Cecilia Gladefield har skrivit om vårt community just nu.
 
 
   Jag vet inte hur sent jag kommer hem ikväll, men om jag kommer hem inom rimlig tid hade jag tänkt dela med mig av ett SSO-bygge jag gjort i The Sims som nog kan vara intresse för många av er. Stay tuned!
 
   Esme och Alomomola


Sigrid Winterdotter

All den här pressen och det, jag har ju alltid mått dåligt på våren men, nu har jag lagt ner min blogg för gott.

Minna Moonchild

Tack för länktipset! Mycket kloka ord där.

Hoppas du har alla lemmar i behåll efter mötet med lejonet så du kan fortsätta med dina Sims-byggen. :P

Cecilia Gladefield

Tack för länken :D <3 Värmer.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.