Chrome Pointer

Dag 2 på Tekniska Museet

   Igår var det alltså den andra och avslutande dagen på Tekniska Museets MegaHelg! Det var en riktigt rolig helg, men det är också väldigt utmattande att jobba på event och jag gick och lade mig och somnade redan klockan 9 igår kväll.
 
   Precis som i lördags så fick man testa workshops där man kunde bygga ett eget race i Star Stables egen spelmotor, där man kunde få texturera egna Mustanger samt designa egna husdjur. Det kändes som att det inte var så mycket folk, men jag tror nog att väldigt många hann vandra runt och titta på allting under helgen. Igår var en extra teammedlem med inne i rummet också, så jag tror det fanns ännu mer chans att få svar på frågor. Det är en sån otrolig möjlighet för spelintresserade att få se hur det går till bakom kulisserna och som jag nämnt förut är det nästan omöjligt att förstå hur mycket arbete som går in i en sån här produkt utan att ha sett det med egna ögon. Det var många som testade som aldrig ens hört om Star Stable förr men som ändå tyckte själva processen var jätterolig! Till och med Game Master Karoline, som egentligen jobbar med att göra uppdrag och nya tävlingar, fick testa på att måla en egen häst för första gången någonsin. Jag tycker att hon gjorde ett fint jobb!
   GM Karolines häst - ni kan se nästintill alla helgens hästar i Star Stables senaste album på deras Facebooksida! (Den svenska sidan alltså)
 
   Det hela har varit intensivt men otroligt roligt. Jag älskar att jobba på event och skulle gärna göra det varje helg om jag fick chansen, trots att jag är så trött så jag bara vill gräva ner mig då allt är ihoppackat, haha. Ni skulle ha sett igår då vi packade ihop allting för att dra tillbaka det till SSO-kontoret, vi satt på hög på varandra i en taxi balanserandes datorskärmar i knäna och funderade på om det var värt att sova på soffan på SSOHQ för att slippa behöva gå ut igen... plus att en av hissarna upp till HQ hoppade till på vägen så jag som tagit en tidigare hiss med massa packning hörde ett halvt dödsvrål från några stackars Game Masters. Det är farligt att jobba med datorspel! (Bara ibland)
 
   Jag är fortfarande övertrött för jag behöver lång tid på mig att återhämta mig efter intensiva perioder, men nu vet ni vad som har hänt i SSO-väg i vilket fall!


Steph

Det var jättekul där:D

Amaranta pinklee

omg vad söt hästen va!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.