Chrome Pointer

Vad tycker ni?

   Jag har spelat lite idag och försökt lära känna den nya spelkameran och de nya kamerainställningarna lite bättre. Tyvärr känner jag att det är jättesvårt att ta fina bilder - inget blir som jag vill, utan jag är antingen alldeles för nära eller alldeles för långt bort och det känns som att fisheyeeffekten (som alltid funnits men varit väldigt subtil) har förändrats. Jag kan inte riktigt lista ut hur, men det känns rätt skumt. De objekt jag försöker fokusera på... syns liksom inte så som jag tycker att de borde.
   Jag som bygger nästan hela mitt SSO-spelande på att fota bilder tycker det är väldigt problematiskt och jag tror att jag skulle känna mig mycket mer nöjd med situationen om kameran sänktes igen. Jag tycker verkligen att den är alldeles för högt upp och även om jag försöker tänka logiskt för att se varför kan jag inte lista ut varför det är bättre än innan. Jag har inget emot att det skedde en ändring, men jag hittar inga inställningar som passar mitt spelande riktigt bra. Jag har knappt hunnit spela sedan den nya spelkameran kom till att börja med, men trots att jag vant mig är jag inte helt nöjd. Jag saknar liksom något...
 
   Hur känner ni med den nya spelkameran? Har ni testat de nya kamerainställningarna?
 
  Det här är det minsta kameraavståndet man kan ha för att få in hela hästen i bild, men det är på tok för långt bort! Jag vill komma närmare och sänka kameran så att jag kan få rätt saker i fokus då jag spelar och fotar. Jag tycker det är rätt okej att vara långt bort från häst och ryttare då man rider fort och jag kan faktiskt absolut leva med avståndet i övrigt, men jag vill sänka kameran typ en fjärdedel... 


Filipa

Jag tycker det är bra att de försöker förbättra kameravinkeln, men jag tycker det är mycket svårare nu att vrida kameran med datamusen. Jag har heller inte riktigt förstått vad de olika kamerainställningarna gör, men jag försöker så gott jag kan ;) Dock blev jag liiite stressad igår när jag loggade in och skulle experimentera med inställningarna, min kameravinkel hamnade ovanför min ryttare så att jag i princip bara såg ryttarens huvud, hästens rygg och marken närmast (vilket ju inte är så bra om man som mig krockar in i allt...). Jag trodde typ att jag inte skulle lyckad ändra tillbaka och att min SSO-framtid var förstörd... Men jag lyckades ändra tillbaka och är nu lite mer kompis med kameravinkeln, för min del är det nog mycket vanesak. Ha en bra dag, och en bra midsommar på lördag ❤️

Matilda Southtree

Jag ÄLSKAR att det går att ändra avståndet sådär nu, jättebra ju!
Men ska det vara perfekt så vill jag kunna sänka ned kameran så som du säger, men det är klart bättre såhär att man kan justera zoomingen.
Och ja, att man inte ska vara låst vid de lägen som går att välja, så att man kan zooma bara en liten bit om man vill det.
Men jag är nöjd & glad som det är, för mig är det helt ok om det inte görs fler ändringar.

Piper Archyard

Helt sant, den enda invändningen jag har mot nya kameravinklarna är att jag vill ha den lägre. Händer allt för ofta för mig att ekipaget försvinner helt ur bild om man inte kontrollerar kameran själv med muspekaren.
Stort kudos till SSO i alla fall för att de gjort spelet ännu mer justerbart för individen! (Y)

Svar: Håller med, älskar att man kan ställa in kameran själv! Har dock testat mer nu och hittat lite buggar med kameran som jag hoppas ska fixas till...
Esmeralda Silverforce

AlanisMoonstorm

Att kameran är högre upp betyder att du ser mer framför hästen när du rör dig, snarare än att hästens rumpa tar upp större delen av bilden, dvs när en kutar runt i jorvik ska mitten på skärmen vara en del av sikten framåt, ekipaget ska inte vara ivägen. Det är en kamera gjord för att spela med, helt enkelt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.