Chrome Pointer

Vad hände med Sonja?

   Esme hittar Sonja på Paddockön
 
   Sist Sonja fick synas i ett uppdrag var det under huvuduppdragen då man fick se Darko. Sonjas häst blev rädd för en Pandorisk runsten och Sonja åkte i backen, utan hjälm på huvudet.
   Jag hoppas att Sonja gör en comeback i framtiden - med uppdrag där hon skaffar sig en hjälm. Det är superviktigt att skydda knoppen!
 
   Jag har ridit i tretton år och jag har suttit upp på en häst utan hjälm två gånger. Båda gångerna har varit tävlingar där två lag ska försöka få upp så många deltagare som möjligt på en häst barbacka (en i taget då, haha). Då gällde det att springa mot hästen och hoppa ifrån för att med det rätta knycket ta sig upp. Har testat mååååånga gånger, lyckats två. Då är det typ att man sätter sig, klappar hästen och skuttar ner igen, och det var skett på stabila små fjordingar (utan någon man att hiva sig upp i hehe) som någon förstås håller i. Jag räknar med att hålla mitt streak så lågt - jag ser ingen som helst tjusning i att rida utan hjälm!


Filipa

Klokt sagt, det stör mig att nästan inga "karaktärer" (alltså inte spelare, de får bestämma själva, men jag kan tycka att SSO borde uppmuntra till att ha det genom att t.ex karaktärer som Sonja rider med hjälm) i spelet som rider har hjälm. Jag rider IRL och har aldrig suttit på en häst utan hjälm, och även i SSO har jag svårt att rida utan. Jag kan sträcka mig till att rida med tomteluva och midsommarkrans såhär runt högtiderna, och möjligtvis westernhatt, men sen tar det stopp! En sak som jag därför önskar är att det ska komma nya snygga hjälmar som passar till dressyroutfits, det blir ju snart lag på hjälm i dressyrtävlingar IRL här i Sverige och det känns som att en hjälm skyddar MYCKET bättre än en liten fånig hatt...

Neo

Ingenting är ocoolare än att få en skallfraktur för att man försökte vara cool.


Tycker precis alla ridande NPCer ska ha hjälm. Speciellt stalltjejerna, justin etc.
Räknar med att Mandy tids nog får sin pålle tillbaka, tycker gott att om det blir så så kan det finnas något uppdrag där hon får lära sig ta hand om sin häst ordentligt och då får höra att hjälm måste man minsann ha! Det behöver inte vara en jättebig deal, men om det nämn så att det normaliseras lite.

Är det något tillfälle där det vore okej att köra hjälmlöst är det väl de där tillfällena där man skjutsar någon eller det handlar om att fort fly. Där man kanske inte har med sig hjälm från första början. Men för andra finns ingen ursäkt. Alls. Speciellt inte hästtjejer (och Justin.)

På så sätt jämnar det ut litegrann när det kommer till sin egen karaktär och valet att rida utan hjälm. Att alla andra har det som norm, alltså. För jag förstår att det kan finnas behov av mer alternativ för sin egna gubbe.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.