Chrome Pointer

Tillbakablick

 
   Hästen ovan ser inte mycket ut för världen - men i Star Stable: Vårryttaren var detta dåtidens Andalusier. Hästens färg kan absolut vara realistisk, det kan ja gå med på, men som den såg ut! Jag vet att det finns purister i vårt community som skanderar att det var bättre förr; men jag kan inte riktigt hålla med trots att Andalusierna inte är mina favoriter ens i SSO.


Cecilia Gladefield

Ja jösses vad långt de har kommit :D
Älskar de gamla hästmodellerna och önskar dem till SSO dock med kanske en liten tweak precis som starthästarna fick ^^ Även om jag älskar de gamla modellerna så är jag långt ifrån en purist ;) Allt måste utvecklas för att överleva. Dock önskar jag mig fortfarande de äldre modellerna, kanske de kan dyka upp till försäljning i ett nostalgi event? ;) Skulle vara awesum med antik ridutrustning och liknande.

Svar: Haha, jag skulle å andra sidan bli så sjukt sur om de gamla modellerna kom hit x) Jag vill bara att det ska röra sig framåt nu, vore ett sånt bakslag att ta in tio år gamla modeller!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jao, de är lite unika...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.