Chrome Pointer

Star Stable Game News

   Hela året fram till veckan då nya araben släpptes har Star Stable Game News, en nyhetsshow med Matilda och Game Master Ylva, släppts varje vecka i samband med onsdagsuppdateringarna. I avsnitten pratar de om uppdateringen, som en kortare version av det tidigare konceptet The Star Stable Show som SSE gjorde i tre säsonger.
 
   Jag föredrar text framför videor. Alltid. Jag har ändå tyckt det varit trevligt med de här videorna och jag kan tänka mig att särskilt yngre som inte är så intresserade av att läsa gillar dem. Ylva och Matilda är ett bra par i video, och gästspel från Ylvas hund Koda är alltid uppskattat, haha!
 
   Vad har ni tyckt om att få nyheterna i videoform varje vecka?
 
  Om ni mot all förmodan helt missat videorna har ni några exempel här:
 
 
 
 
 


Eva Bunnyland

Tycker videorna i sig är bra men föredrar att läsa ^^

Ellen Westheart

Föredrar också att läsa nyheter framför att se dom på video, det går fortare och är bara allmänt bättre haha :)

Cecilia Gladefield

Tycker det är jättemysigt med videorna. Alla bloopers och sneaky sneak peaks är alltid roliga ;) Är mysigt att titta på dem under ens lunchrast på jobbet^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.