Chrome Pointer

Snart tillbaka!

   Min första semester närmar sig nu slutet och jag är tillbaka igen i morgon kväll. Först då kommer jag ta itu med kommentarer och liknande!
 
   Min gamla arab Darko ska faktiskt bytas ut då jag kommer hem igen. Jag använder ändå aldrig de gamla araberna, så det finns ingen vits med att ha kvar honom nu då det kommit en ny svart arab. Hoppas på både skimmel och isabell framöver så att Arwen och Helios också får sluta sig till flocken på nytt!


Lotties Snöfödd

Ja, jag bytte ju genast ut Waheeda till den nya versionen. Som en positiv överaskning anlände också Ebrah till spelet. De nya araberna är fantastiska!

Alexandra

Oohh Yay vad kul att ha dig tillbaka har saknat dina video

Svar: Mina videor har postats precis som vanligt medan jag varit borta!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.