Chrome Pointer

Race med NPCs

   Det finns inte jättemånga race mot NPC's i SSO, men jag finner mer och mer att jag uppskattar de som finns. Utmaningar tar jag gärna emot i SSO, särskilt nu då spelet blir mer interaktivt och det blir mer och mer gameplay istället för att springa fram och tillbaka och klicka på lite glitter.
   Här har ni en bild som är rätt gammal - den är från då jag öppnade butiken Jaharla i vintras. Men den påminde mig om att det vore kul med vänskapliga race med fler karaktärer. Sonya har ju sin häst (eller ja, hon ska väl skaffa sig en hjälm också, eh?) och jag kan tänka mig att fler karaktärer kan få hästar. Kanske något med Madison den dagen hon återförenas med sin Nightdust, men det här är ändå en ö fylld av hästar och det måste väl finnas några fler som vill rida?
 
 


Alva Lionrock

Jag håller med!

Minna Moonchild

Ja! Det skulle vara grymt roligt med fler lopp tillsammans med NPC´s.
Åh Madison, man kan ju inte göra annat än att gilla den ungen!

Kanske fler lopp där man får sätta BobCats på plats. Hehe...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.