Chrome Pointer

Mr Sandmaaaaaan

   Varje gång jag ser Mr Sands kan jag inte undvika att tänka på den HÄR låten. Nu vet ni det.
 
   Det är fina tak där på oljeplattformen - det regnar ju igenom dem!
 
   Jag insåg under de senaste huvuduppdragen att vår karaktär faktiskt aldrig förr haft en direkt konversation med Mr Sands. Vi har tidigare spionerat på honom, och han har vrålat ut lite order då vi försökt bryta oss in på hans oljeplattform - men vi har aldrig haft en civiliserad konversation med honom förr. Ett lugnt och någorlunda fredligt samtal med honom har inte skett sedan Vinterryttaren då han inte riktigt var en skurk utan bara var en grinig godsägare, och innan det hände det endast i de tidiga nivåerna i SSL1, då han mötte Lisa.
   Det är lite lustigt. Denna elaka lille man har alltså ändå ett samvete - åtminstone då det kommer till familjen. Det får en att undra om hur han var som familjeman. Han gifte sig ändå med Baronessan en gång i tiden, och... de fick en son. Sen kvarstår frågan om Mr Sands är far till Aaron och Anastasia också, eller om Baronessan varit gift fler gånger.
   Det ger lite mer djup till vår mästerskurk, men vi vet fortfarande väldigt, väldigt lite om honom.
 
 


Smulan

Jag har svårt att tro att han är far till Aaron eller Anastasia. Jag menar, varför testar han inte att göra mörkerryttare av dem istället i sådana fall? Varför tog han bara Justin då för?

Svar: Justin är ju enda barnbarnet! Fast det hade kunnat vara lite kul om han försökte göra Mörkerryttare av Anastasias hund...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.