Chrome Pointer

Min senaste videoserie!

   Äntligen! Efter ett halvårs planerande och funderande och en sjukt massa jobb för att till slut få ihop det kan jag nu slutligen presentera de första två videorna i min nya videoserie. Jag har länge varit fascinerad av de videor i samma stuk som gjorts i Pokémoncommunityt i åratal, men ingen hade än så länge dragit in videorna i samma stil till Star Stable. Jag har dragit väldigt mycket inspiration från ett antal grymma killar som gör ett fantastiskt jobb som videoredigerare och jag är glad att jag lyckades få det här att fungera!
 
   Jag räknar med att ett antal fler sådana här ska göras, och jag har skrivit manus för flera redan. Dock ligger det väldigt mycket jobb bakom dessa videor för att få ihop fakta, bilder som är lagliga att använda osv, så det är ingenting man drar ihop på fem minuter - men jag hoppas att ni gillar resultatet lika mycket som jag gör!
 
 


Esmeralda Eveningbridge

Jag tyckte att videorna var jättebra❤️Fortsätt med sådana, det var intressant att få höra vad du tyckte och det skulle va kul om någon av de sakerna du önskat kom till spelet. Jag tycker att det skulle va kul med minipandor till sadelväskorna. Asså hur gulligt hade inte det varit?😍😍

Filipa

Ska precis lägga mig och hinner inte kolla just nu men ser fram emot att göra det imorgon. Roligt med en ny variant av SSO-videor ❤️

Linnea diamondfeather

Bra videor men jag tycker du kan prata lite långsammare. Jag är så himla rädd för spindlar men den lila gula spindeln var faktiskt söt. Du har gett mig en ny syn för spindlar... Tack så mycket. Har du gjort nån egen design förut testa det. Det kan vara svårt men man lär säg

Rebecca Bluegren

Jag tycker detta kommer bli en rolig videoserie, med ganska korta klipp och intressanta åsikter att ta del av.

Precis som du sa tycker jag att uppdaterade versioner av husdjur skulle vara kul, speciellt hundar. Jag skulle gärna se olika sorters hundraser. Tänka att rida omkring med en sheltie i väskan (som råkar vara min favoritras) eller varför inte en söt mops!

Filipa

Bra video! De hästraser jag helst skulle vilja se i SSO är gotlandsruss, conemara och new forestponny (ja, jag är kär i ponnyer 😉). Dock så skulle jag önska att conemarorna och new foresten skulle vara lika snabba som vanliga hästar, de är ju ofta D-ponnyer och de är inte så mycket mindre än vanliga hästar. Sen kan de ju så klart inte tävla ponnychampionat, men det gör inte så mycket.

Amanda

bra videos. Du pratade lite för fort.

Cecilia Gladefield

Älskar toppliste/önskelistor videos/inlägg. Är himla kul att se vad andra saknar i spelet ^^ Tror jag vill skriva ett eget inlägg i detta ämne, blev så inspirerad ;D

Ser fram emot mer i denna serie :D

Emmy Mightystorm

Videorna var jättebra! :D Jag skulle vilja ha små grävlingar, lejon, ormar och Örnar i sadelväskan! Speciellt grävlingar. Jag gillar grävlingar (Kaaanske är för att jag är en Hufflepuffare cx).

Och btw, jag är livrädd för Alberta

Baruska%20Mountaincampmp

Gud vad bra, har längtat efter en sådana videor:)

Quinn Catforce

Dom var jättebra! :D

Drusi Swordbaker

För det första, jättebra video! Skulle kunna bli en väldigt bra yt serie :)

En ras som jag absolut skulle vela se i spelet är American Curly. Mest för att jag tycker att de är lite bortglömda, de flesta vet liksom inte så mycket om dem ( säger inte att det gäller alla dock ). Men tror att de skulle bli väldigt fina med grafiken i nuläget. Och också för att jag har en irl, får nöja mig med mitt fullblod som är lite lik sålänge xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.