Chrome Pointer

Miljöombyte

   För min del är det ibland svårt att leta upp nya platser i spelet - man är van vid att spendera tid vid sina favoritplatser och ibland glömmer man hur många coola ställen som finns. Men, det faller ju också lite på att man inte har någon anledning till att besöka vissa platser... som typ Stormgården.
 
   Esme och Artemis


Daniela Silvergarden

Jag tycker att man borde besöka ställen man inte gör i vanliga fall eftersom man kan upptäcka nya detaljer. Eller om man vill ha en bra bild att ladda upp på sociala medier så är det värt att leta upp en mer sällsynt plats, då lyfter man fram den platsen i ljuset :)

Sigrid%20Winterdotter

Stormgården är så otroligt underskattat

Quinn Catforce

Dew's gammla paddock uppe i bergen ovanför Dews gård i epona är ju också ganska bortglömd, men jättefin! Och fint placerad! Man har ju jättefin utsikt och man får superfina bilder där! Jag var där senast igårkväll och hade dressyrlektion med mina kompisar, men det tog ett tag att hitta den!😅 Hade HELT glömt bort var den var så jag och kompisarna sprang runt på egen hand och letade i epona 😅 (Var inte jag som hittade den😂 Kom inte ihåg vad den hette heller så namnet hjälpte inte) Annars bara är det ju många ställen i Epona som är bortglömda! Dew's gård (båda gårdarna, också den på glömda hedarna), gamla stormgården, väktarnas dal, grytan (visst heter den så? Den där som ser ut som en virvel på kartan), GED's byggarbetsplats (inte för man kanske vill hänga där), sen finns väl också en ny stormgård?, Dom där butterhills ställe, paddocken ovanför gamla stormgården, Bunkern... hur mycket som helst då man tänker efter var man INTE brukar vara vanligtvis!😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.