Chrome Pointer

Länge sedan

   Star Stable: Vinterryttaren
 
   Det var nu riktigt, riktigt länge sedan jag spelade de originala Star Stable-spelen! Känns lite som att det är dags snart igen, för att uppdatera sig lite. Och kanske man skulle testa en utmaning, att spela med en specifik häst? Problemet som uppstår är bara att spelen blir rätt tråkiga med vissa hästar, haha. Typ som de man startar med, som är så långsamma så klockorna stannar. Men, Vinterryttaren ska jag nog ta och dra igenom åtminstone. Det är lustigt att jag gillar området så mycket då jag ändå visuellt sett tycker att just det här spelet är det svagaste! Pine Hill finns ändå där, och jag har en svag punkt för det stället.
 
   Hur ser er relation mot de här gamla spelen ut? Har ni spelat dem i åratal, testat nån enstaka gång eller aldrig hört om dem förr?


Sabrina Eastforest

Jag var själv medlem i Polluxklubben då spelen kom i paketen så jag har alla fyra. Jag har själv funderat på att spela dem igen faktiskt iallafall sommaryttaren. Jag har ingen längtan till att spela om höstryttaren igen även fast det är min favorit årstid men jag tycker inte om att området är så stort och att det tar så lång tid att ta sig till platser :/

Quinn Catforce

Skulle vilja testa dem!😅

Alva Lionrock

Jag har liksom gjort allt för att få tag på spelet sen jag såg dina videor om dem, men har än så länge inte hittat något:/ De verkar roliga och jag tänker fortsätta leta, jag är en riktig Jorviknörd så vore jättekul att ha de😇

Alva Lionrock

Spelen*

Eva Bunnyland

Jag har aldrig spelat dom själv men jag har sett dig spela dom på Youtube :)

Ronja McKnight

Spelat igenom all fyra men gillade om de nu var vår- eller sommarryttaren. Då man kunde plocka upp gräs och mat till hästen på marken lite här och var. Dock var det en enorm karta så de tog ju 30 min att ta sig igenom.

Svar: Du tänker på Höstis!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag har spelat igenom alla ett antal gånger... xD Jag och min kompis brukade köra Sommarryttaren och låtsas att vi var i samma värld eftersom vi gjorde alla uppdragen samtidigt. Förstå vilken glädje när vi verkligen kunde vara online på riktigt! :D

Cecilia Gladefield

Brukar spela dem åtminstone en gång per år ;) Spelar också alltid efter den årstid man är i för att matcha xD hehe.. Höstryttaren är dock den jag spelar minst då jag fortfarande bara rider vilse...haha Skillz ;) Samt tar det ju hundra år att komma någonvart..Vårryttaren är min favorit så den spelar jag mest ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.