Chrome Pointer

Jag måste tacka!

   Jag har fått jättefin respons från de två videorna jag lade upp igår, och tack så mycket för det! Jag har planer på att göra många fler och har redan flera manus klara, och mitt enda hinder är att jag bor i en lägenhet med pappersväggar så jag måste sparka ut familjen för att kunna spela in någonting med min egen röst utan att vara konstant livrädd för att de ska höra mig. Jag hade faktiskt spelat in ljud till en tredje video som jag tänkte börja klippa ihop igår, men jag insåg att jag var alldeles för trött då jag spelade in den ljudfilen för den var riktigt, riktigt dålig. Däremot nu på morgonen ska jag spela in den på nytt innan jag åker till jobbet! Effektivitet är det enda som gäller för att klara av mer än dubbla jobb, haha. Tänk vad man gör i kampen för att flytta hemifrån, samtidigt som man får väldigt spännande saker att göra på vägen!
 
   Just nu händer det väldigt mycket runt om mig - på onsdag flyttar jag tillfälligt tvärs över stan för att vakta katter, men jag hoppas på att kunna hålla igång blogg och spelande typ som vanligt ändå. Effektivitet, som sagt! Jag hoppas hinna få ihop allt så det ska funka typ som vanligt. Jag har fortfarande jättemycket att skriva om som jag helt har missat - känns som att jag borde skriva checklistor så jag inte missar att skriva om allt roligt som händer kring SSO!
   Vet ni något kul som hänt i spelet som jag missat att skriva om? Hojta till i så fall!
 
   Esme och Darkrai


Filipa

Jag vill gärna att du skriver om, och "bedömmer" de nya hästar som kommer till spelet. Alltså inte bara nya hästraser (för det gör du redan) utan även nya färger på hästarna. Jag skulle vilja att du sa vad som är bäst med hästen och vad du tycker minst om, om den påminner dig om någon häst IRL osv. Sen om du vill kan du sätta betyg t.ex 1-10. Jag vill att du bedömer hästarna eftersom jag tycker det är kul att höra andras åsikter (detta kräver såklart att alla i kommentarsfältet sköter sig och inte hackar på någon bara gör att de tycker annorlunda, men det ska nog inte va något problem 😊) och det hjälper faktiskt mig i mitt hästköpande genom att höra olika åsikter. Ibland har det hänt att jag inte alls gillar en häst, sen så får jag höra någon annans åsikt, ser den på ett annat sätt och börjar älska den. Du måste såklart inte göra något av de ovannämnda, jag förstår att det tar tid och det kanske inte är kul. Och om du nu vill göra det måste du ju absolut inte skriva om alla hästar som kommer utan bara när du känner för det. Kram ❤️

SSOIsabelle

Du är bäst alltid när jag inte kan något uppdrag tittar jag på dig för då hittar jag alltid det jag letar efter💜💖💙

Lucy Seadughter

Detta har inte direkt med spelet att göra men det finns en app som ska komma snart som heter star stable run.Det jag reagerar på är att det inte är samma utvecklare eller företag bakom denna app som de två officiella sso apparna. Det skulle vara intressant att höra vad du tycker och tänker om detta samt om det kan vara en officiell app eller inte.

Svar: Den är officiell! Och jag ska absolut prata om den, men jag tror jag väntar lite tills vi vet mer. Just nu är det så lite att prata om...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.