Chrome Pointer

Helg!

   Helgen är väldigt välkommen - säger jag som ska jobba hela helgen. Jag bor ju för tillfället borta men ska under både denna och nästa helg ta en och en halv timmes resväg för att komma hem och arbeta på lite projekt jag måste få klart för att sedan åka samma en och en halv timmes väg tillbaka för att sova hos katterna jag vaktar. Lite sjukt ändå att jag har typ djurvaktarservice för vänner och bekanta, haha!
 
   Jag tänkte att jag skulle spela lite SSO och se om jag får någon kul skattjaktsbelöning från Felix. Jag har inte hunnit med jakten alls än, och jag måste ju testa innan det hinner försvinna från spelet! Först funderade jag på om jakten var värd besväret i år eftersom min garderob är rätt full (eller rätt och rätt, jag har försökt klaga för SSO-teamet nån gång då jag var på kontoret om att garderoben behöver bli större och de kontrade med att de kollat upp mitt konto sedan jag klagade sist och jag har tydligen långt mycket mer kläder och utrustning än den medelmåttiga spelaren vilket gör att jag är en av rätt få som har det här problemet... hehe), men jag är en samlare och vill ha allt. Sen fortsätter jag hoppas på att garderoben en dag ska bli bättre än hur den ser ut nu, för det tar ju evigheter att gå igenom alla flikar och hitta precis de grejer man är ute efter. Tillbaka till ämnet, jag ska alltså försöka göra skattjakten och se vad för spännande grejer man får.
 
   Jag håller fortfarande på med mitt rykte med Jamie Olivetree btw. Semester + faktumet att jag inte har möjlighet att spela jätteofta numera leder till att jag ligger grovt efter, haha. Jag kommer ändå ikapp snart, jag gör mina rykten varje gång jag loggar in! x)
 
   Jag har inga bilder eller kul på den här datorn och jag tycks ha förlagt min externa hårddisk (well done Esme), så roligare än såhär blir det inte förrän i morgon då jag tar en sväng förbi hemma. Synes höres och ses!






Sigrid Winterdotter

Jag har också varit riktigt lat med Jamie, jag är inte ens Gillad tror jag, men det ska jag bli idag eller imorgon!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.