Chrome Pointer

Favorit i repris

   Idag är det 11 juni, och därmed firar vi att det är 126 år sedan denna artiken publicerades i Jorviks Allehanda:
 
 
 
   Visste ni btw att vi på Jorvikipedia har en tidslinje över viktiga historiska händelser på Jorvik? Det tog mig mycket pusslande att skriva ihop den, haha, men den är fullständigt korrekt och jag tycker det är riktigt kul att vi kan erbjuda något som den!


Alva Lionrock

Jag har läst den tidslinjen och tycker att den är jättebra! Kul att veta vad som hänt tidigare på Jorvik. Det känns som om man förstår storyn lite bättre då liksom 😊

Pennan

Fullständigt fantastiskt! :D ska gå in och läsa tidslinjen, när jag får tid, men vet verkligen hur jag älskade all historia i Jorvik, då jag spelade starshine-spelen ^^
Fun fact! (Om du inte redan visste vill säga) men bilden på mr Sands är en kopia av ett känt foto på Lenin.
Tyckte det var väldigt roligt då jag fick syn på det när jag blev äldre och kunde lite mer historia ^^

Tack åter igen för att du lyser upp mina dagar med denna roliga blogg!

Svar: Jorå, jag är historienörd så jag har koll!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.