Chrome Pointer

Ekorrar och sadelväskor

   Vet ni, jag hann klart med min nya video! Det är nästan lite pirrigt, hehe. Men jag ska faktiskt vänta med att släppa den, för eftersom den är en del av en helt ny serie på min kanal ska jag göra klart ytterligare en i samma serie, så att man lättare ser vad serien kommer gå ut på. Jag tror att den andra videon kommer gå mycket fortare att färdigställa, och jag tänkte börja så smått redan idag. Jag måste jobba riktigt snabbt nu om jag vill ha det här klart innan semestertiderna sätter igång och jag flyttar Stockholm runt för att vakta katter!
 
   Men videolös är min kanal icke! Jag passade på att släppa ett nytt avsnitt av SSO Ride Through i morse. Här har ni, och med det får jag nog önska er glad midsommar också. Jag firar aldrig midsommar så jag var tvungen att smsa runt och fråga vilken dag man firar vad, haha...
 


Filipa

Detsamma! Spännande med en videoserie, väntar förväntansfullt på vad det kan va...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.