Chrome Pointer

Det går så dåligt nu, haha

   Idag, då farao! Jag ska hem i tid och jag ska spela SSO i dagsljus! Det där vidriga rosa kvällsljuset förstör hela spelet för min del.
 
   Jag loggade in snabbt igår bara för att kika på de utlovade kamerainställningarna. Wow, vilken strålande funktion! Nu kan man själv välja vilket avstånd man har till både spelaren på backen samt uppe på hästen, separat. Det enda jag önskar är att kameran sänks, för jag tycker den fokuserar för högt upp. Jag struntar liksom i himlen, jag vill se marken och vad man springer på! Det är också störande att kameran glider tillbaka så snabbt och ryckigt om man vrider på den och sedan släpper den, så det hoppas jag verkligen tweakas. Men, det här var verkligen ett lyft och det ska man inte glömma bort! En enorm förbättring och det hjälper oss som skapar bild och film något enormt. Eloge till teamet, den funktionen kommer många ha glädje av!
 
   Vid det här laget har jag gjort midsommaruppdragen så många gånger att jag kan dem i sömnen, men de ska förstås göras igen. Man måste ju samla på sig årets midsommarkrans! Det är en fin tradition för er som inte varit med förr - varje år får vi en midsommarkrans med nya blommor i sig. Undrar hur årets krans ser ut?
 
  Esme och den nästan bortglömda ponnyn Gigi


Filipa

Jag har gjort midsommaruppdragen, första gången för mig. Jag kände mig lite ensam i morse då jag slutförde uppdragen och bestämde mig för att dansa lite runt midsommarstången, jag dansade "små grodorna" själv i morgonljuset eftersom ingen annan hade loggat in xD Jag tycker det var bra att de ändrade kamerainsiällningarna, men jag tycker det är svårare att vrida kameravinkeln med datamusen. Men det är väl en vanesak, jag får väl ge det lite tid...

Alexandra

Ååh vilken söt ponny c: När kommer du fortsätta med huvuduppdragen? Och den nya kransen (utan att spoila) men den är jätte fin tycker jag, dock försökte jag spela in till yt när jag önskar alla en glad midsommar.. Jag försökte göra det själv vid stången.. Gick inte så bra.. cx

Svar: Jag vet inte riktigt då det fortsätts. Den här sommaren är fullkomligt galen för min del så jag har tur om jag hinner spela in nya videor alls :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.