Chrome Pointer

Den nya webbsidan

 
 
  Medan jag var på semester uppdaterades SSO's webbsida! Sidan har fått en helt annan layout och är lite mer interaktiv, vilket ändå inte säger jättemycket då SSO aldrig haft någon webb som varit direkt spektakulär. Jag gillar dock verkligen den här versionen, som om inte annat är riktigt snygg! Nyhetsposterna har lyfts med minst två bilder i varje post och bilderna är dessutom större än tidigare, det finns nu information om spelets appar, de konstiga 3D-bilderna från studion Bläck (numer Goodbye Kansas Studios) som jag misstänker ingen egentligen gillade är nu helt borta och man har nu en profilsida som är mycket vettigare än den sorgliga sidan vi haft de senaste åren. Stort lyft!
   Det känns dock som att det finns plats för mer, för det är fortfarande en rätt fattig webb trots att den är mycket, mycket bättre än den tidigare. Om det nu blir mer har jag inte en aning om, men jag har fortfarande ett hopp om att man ska få en mer personlig profilsida trots att den vi nu fått är bättre än den tidigare.
 
   Vad tycker ni om den nya webben?
 
 


Frida Wolfcloud

Jag tycker inte hemsidan blev jättebra, det är ganska svårt att hitta den sidan där man skriver till supporten!

Svar: Hm, tänkte inte ens på det! Jag använder bara Starstable.com/support så kommer man direkt dit!
Esmeralda Silverforce

Signe skyborn

Tyckte den var sådär.Hittar inte ens spel namnet om man äns kan se det på hemsidan

Svar: Det syntes väl inte mer på den förra sidan though? Båda två har loggorna högst upp men jag kan inte minnas att det uttryckligen stod "Star Stable" nånstans på gamla webbens förstasida...
Esmeralda Silverforce

Allison Goldhand

Jag tycker att den är supersnygg! Jag tycker även att det är bra att de nu har en sida för föräldrar, där de kan läsa information om spelet. Den sidan var inte där innan om jag minns rätt.

Svar: Jo, en föräldrasida har alltid funnits! Dock har det alltid varit svårt att hitta till vissa delar av webbsidan, och det kvarstår tyvärr med vissa delar har jag märkt nu efter att ha tittat runt mer xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.