Chrome Pointer

Den kommer snart!

 
   Igår släpptes denna bild på SSO's sociala medier. Ingen information släpptes mer än "Coming soon", men Ylva lämnade en spoiler och erkände att det är något vi väntat på länge, länge - det arabiska fullblodet.
 
   Det här är verkligen en teaser! Den säger mycket men samtidigt ingenting. Posen visar verkligen på arab, vi ser att hästen har en höjd svans och ett fint gäddhuvud. Mer än så går inte riktigt att se från bilden, vilket är lite frustrerande men väldigt spännande. Det är väldigt troligt att denna häst kommer redan i morgon; jag tror de hade släppt ett datum om den skulle komma senare, för det har ju hänt förr att folk börjat skrika om det som visats i en teaser inte dyker upp i spelet i första bästa uppdatering.
   Jag har önskat en uppdatering på araben så länge och är sjukt taggad! Dock kommer jag inte kunna spela på ett par veckor nu så det är riktigt frustrerande, men jag antar att det kommer svämma över av bilder på denna häst på sociala medier om den nu släpps i morgon...
   Ååååh så spännande!


Cecilia Gladefield

Åh vad spännande! :D Denna ras förtjänar verkligen en uppdatering. Ska bli superspännande att se vilka färger de kommer i :D <3 Yay, så taggad! :DDD

Eva Bunnyland

OMG!!!
Tycker araber är jättefina, dock väldigt stela i spelet... En av dom främsta hästarna jag ville skulle få en uppdatering!
Jag är supertaggad!

Juliette Shadowstar

Arabiska fullblod har alltid varit min favoritras, det ska bli jättespännande att få se en nyare version av dem! :D

Kendra Hawkson

Blev så glad när jag såg bilden! Jag har avstått från att köpa en av de nuvarande araberna pga att jag väntat på en nyare version och här är vi :D Min nästa önskning är en remake av Tinkern *-*

Natalie Skyland

Äntligen får Araben en make-over! :D Älskar Arabiska fullblod och har väntat så länge på det här, är supertaggad på morgondagen... ((:

Amaranta pinklee

änkligen! är så himla glad har bara köpt skimmeln men vill ha en ny variant av den :D

Piper Archyard

Så spännande att se hur de gamla modellerna får en ny look! Kommer nog vara helt sjukt att kolla tillbaka till typ '12 om bara något år! c:

(Själv håller jag tummarna och ber till gud allsmäktige att fjordingarna och starthästarna i framtiden får en make over)

Lotties Snöfödd

It's gonna be awesome! Jag menar, hur länge har en inte väntat på det här. Det blir väl till att börja uppdatera de hästarna man har. Aysu och Waheeda ligger mig ju varmt om hjärtat, men inte tar en ut dem längre när de är så stela. Så nya versioner är verkligen välkomna =D

Mary Puppysister

Älskar Araber det som jag vill ändra lite på dem är hur dem hoppar ganska lågt men ändå LOVE IT :))

Daisy windsong

Omg!

Änkligen är de här, de är soo soo cute!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.