Chrome Pointer

De nya Guldstjärnorna

 
   Så! Igår kom det ju nya guldstjärnor till spelet, och några av dem kräver att man faktiskt gör något för att locka fram dem - vilket är fullkomligt genialiskt. Ni som har sett min Walkthrough av Harry Potter och Fången från Azkaban (<- klicka på speltiteln för att komma till spellistan) vet att jag där pratade om känslan av att kunna göra helt random grejer som att kasta en trollformel på en fontän och skapa en kedjereaktion som leder fram till en belöning, och precis något sånt har jag saknat i SSO! Jag är så himla glad över de nya specialstjärnorna och mitt enda klagomål är att jag vill ha meeeeer! Sån bra idé, ett par av stjärnorna var så galet långsökta men det bidrar till lite av en utmaning. Jag vill ha typ hundra till - även fast man inte får någon belöning av att samla alla stjärnorna tycker jag jakten är spännande nog!
 
   Vad tyckte ni om de nya stjärnorna? Har ni hittat alla?


Eva Bunnyland

Har hittat en x)
För att vara ärlig så är jag inte en speciellt stor stjärnletare. Har 51 eller 52 st just nu...

Signe Swordstar

Har inte hittat någon, gillar stjärnorna men tycker det är lite dåligt att man måste vara fem stycken på en

Sophia Pinkpaw

Har inte hittat nån :(

Quinn Catforce

Jodå! Har hittat alla! Jag och min kompis sprang och letade 2 kvällar i rad och hittade till slut alla stjärnor i hela spelet som vi inte hittat förut😁 (Med lite hjälp från youtube då men jaa...😁😅😂🙈)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.