Chrome Pointer

Bortglömd häst

   Esme och Freya
 
   Minns ni Freya? Hon var den andra hästen jag någonsin köpte i SSO. Först var det Ash, sen Iddy (brunt Holländst varmblod), sen Freya. Och eftersom den här hästen har knoppar då man köper den väntade jag tills det var möjligt att byta man och svans på hästarna (nej, det gick inte vid spelets start) innan jag köpte henne. Veckan efter det ändrades färgen på hennes man till lite mörkare än innan, för SSO-teamet hade fått lite klagomål på att hästens man var lite grå-brun och den blev istället mycket svartare.
   Jag älskar Freyas färg, men jag rider aldrig på hästarna av den gamla modellen längre. Undantage är då Esmes Ash och Penny Kinglees Rapidash (alltså Pennys starthäst). Vore så nice med en nyversion av Oldenburgarna med den här snygga färgen!


Rose Shadowlee

Åh! Jag vill så gärna att dem fokuserar på uppdatera de andra hästarna i spelet nu än att lägga in nya raser. Helst på varmbloden och Selle Francaisen vore så underbart om de uppdaterades. :3

Sabrina Eastforest

Tycker att de borde uppdatera den modellen med för den känns så utdaterad nu med tanke på alla de andra hästarna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.