Chrome Pointer

Är det inte dags snart?

   Det har gått ÅRATAL. Det vore så härligt att få bygga upp Dews gamla gård i Norra Skördebygden så att man kan få stället som hemstall och kan bringa lite mer liv till Jorvik. Det finns ju också ett stall där uppe där man skulle kunna köpa fler hästar ifrån!
 
  Esme och Sweetie inspekterar gården 


Emma mellberg

ja jag det skulle vara roligt och vi behöver ett till ställa där man kan köpa hästar

Renee E

Ja, jag vill också rusta upp det stället!

Filipa

Kul tanke, och då kanske hästarna i stallet (där man kan göra sysslor) skulle kunna ha samma modell som någon av de lite nyare hästarna i spelen.. Jag förstår inte varför SSO bara har de där skumma hästmodellerna (de är väl från något tidigare Starstable-spel om jag inte har fel?)som inte ens har samma modell som starthästarna, det finns ju så många fina modeller så varför inte använda dem. Jag skulle gärna se att alla hemstall (och jag menar fortfarande det man ser utifrån med "tillhörande" stall) gjordes om. Att hästarna i dem (som jag skrev ovanför) blev av nyare modeller och att de stackars stalltjejerna fick ett nyare utseende. Det skulle även vara kul om själva byggnadernas utseende varierade lite mer, just nu ser ju typ alla hemstall med tillhörande stall ungefär likadana ut i modell utifrån. Men tillbaka till Dews gård. Jag tycker att uppdrag där man får förändra spelets utseende permanent är roliga, så jag skulle absolut vilja hjälpa till och fixa gården. Dessutom hoppas jag att min önskan ska gå i uppfyllelse genom att det ska gå att köpa new forest-ponnyer där (hoppas hoppas hoppas!)

Maggie Deerwater

Inlägg som de här får mig verkligen att undra vad SSO har planerat i uppdrag- och världsutveckling. Älskar att spelet är fullt av uppdrag där man bokstavligen talat "bygger" upp vissa delar av Jorvik. Hade varit en jättebra idé att få renovera om ett förfallet hemstall, då skulle det ju verkligen ge mening till ordet "hemstalL" :)

Stacy Nightdaughter

För att inte tala om Dews gård i östra Epona! Tycker stället är urfint och att få bygga upp den igen hade varit fantastiskt. Sen så har ju inget hänt där, men eftersom små hintar (soffor, väggfärg och tunnor med humrar) har synts i spelet så vågar man hoppas lite på att gården skulle vara involverad i det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.