Chrome Pointer

"Yo, kom tillbaaaaaks!"

   Glòin stirrar efter Eremiten
 
  Jag önskar ibland att jag vågade göra som Eremiten, haha. Då han vill varna om att Madison dragit till Jorvik City säger han typ "hej jag skulle vilja hjälpa till men jag kan inte för jag kan inte", så går han. Eremiten är sjukt introvert och jag kan verkligen relatera. Jag tycker verkligen, verkligen om rätt många personer i min omgivning, men jag är så introvert att om jag umgås med en stor grupp människor en hel dag i en miljö jag inte känner mig 100% trygg med så blir jag fysiskt sjuk. Det har blivit bättre med träning, men att spendera tid med många människor på en gång är så mentalt utmattande att jag får influensaliknande symptom.
   Därmed är Eremiten så bra att ha där i spelet - för han visar att det är faktiskt okej att säga "tyvärr men jag kan verkligen inte" och knata hem igen. Han såg ju faktiskt till att lösa situationen så gott han kunde innan han flydde hem igen, så jag tycker han kan ha gott samvete ändå. You go gubbe!


Iris

Älskar din blogg!!

Matilda

Jag håller med, han är awsome!! Jag önskar att jag också kunde göra så ibland, synd bara att så många i min omgivning är extroverter med lite sympati för oss mer introverta.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.