Chrome Pointer

Vill ni hjälpa till?

   Jag: Jag ska fortsätta bygga på mitt engelska hus! (i The Sims)
   Mamma: Om du vill ha inspiration till inredning kan du googla på Abu Dabi Valley!
   Jag: ...va?
   Mamma: Det är nu du ska veta vad jag menar, Abu Dabi Valley! England!
   Jag: ...menar du kanske Downtown Abbey?
   Mamma: JA! Så heter det!
 
   Ni ser vad jag har att jobba med?!

 
   Jag ska försöka lista ut hur jag ska lägga upp videor på min YouTube-kanal framöver. Vet inte riktigt hur det hela ska lösas än. Det är ju det här med att hinna spela in nytt samtidigt som man ska släppa grejer samtidigt som man ska matcha in allt med allt annat man behöver göra i livet. Blä. Jag klarar mig i ett par veckor till och jag kommer kunna spela in först nästa vecka. Då blir det mer SSO-inspelningar, äntligen!
 
   Nu om vi kommer till inläggets titel! Kreativiteten jag kände för två veckor sedan är som bortspolad och jag behöver lite inspiration. Har ni idéer på grejer ni vill läsa om som jag kan skriva om? :D
 
    Gammal men trevlig bild på Esme och Glòin


Anonym

Åhåå Downton! Bästa ju! Skulle gärna se inlägg om dina åsikter i spelet, som till exemepel "Hur 'insert plats' skulle kunna förbättras" eller liknande. Keep up the good work! :D

Luna Friendstreet

Glömde namn, haha, det är jag som är anonym ovanför.

Allison Underhurricane

Skulle vara kul om du jämförde och berättade ris och ros om raser som är uppdaterade(tex friesern), om du förstår vad jag menar :D Skulle också vara roligt om du skulle kuna berätta hur du matchar outfits och vad du brukar tänka på :D

Signe swordstar

Jag vill höra om dina åsikter och troende (säger man så?) Liksom vad tror du händer med Nightdust, blir han en monster häst? Osv :)

Lilly Underwood

Din blogg är ju visserligen spelinriktad, men ett inlägg med några reviews och recensioner av dina favoritserier (om du brukar titta på serier) skulle vara askul :D

Minna Moonchild

Om du skulle skapa ett spel som var en mix av SSO och andra hästspel, Harry Potter (böcker/filmer eller spelen) och Pokémon - hur skulle det se ut?
Hur skulle storyn se ut i grova drag? Hur skulle man ta sig framåt i spelet? Hur skulle grafiken se ut? Vart utspelas storyn? osv osv.

Om du fick leva inne i SSO-spelet, låt säga under en vecka, vad hade du gjort då? Vart hade du bott? Vilka NPC´s hade du hängt med - vad hade ni hittat på?

Jag vill minnas att jag läst någonstans att SSE inom dom närmaste åren vill/kommer släppa ett till spel, hur tror eller hoppas du att det kommer se ut och vara upplagt?

Filippa Catwood

Skriv gärna om vilka tv-serier du gillar! Vet att du nämt några tidigare, men det hade varit kul om du skrev recensioner (eller något liknande) om dem och kanske nämde några bra karaktärer i serien. Kanske ett inlägg om dina favoritfilmer också?
Vet inte hur bekväm du är med att prata om aspberger, men ett inlägg om karaktärer med aspberger/autistiska drag so du kan relatera till. (Sheldon, Zack och Brennan är de enda jag känner jag kan relatera till i de serier jag sett.)
Ett inlägg om musik du gillar skulle också vara kul.
Kanske skulle du kunna skriva om vad du skulle ta bort i SSO om du kunde. (Spelfunktioner, hästar, NPC:er, osv.)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.