Chrome Pointer

Sverige-vlogg från Stacy Place

   Stacy Place var i Stockholm för ett par veckor sedan och nu har hon gjort en vlogg där hon pratar om sina upplevelser både i Sverige (hon har aldrig förr varit här) och inom företaget SSE eftersom hon var med på deras senaste konferansdag. Jag tror hennes monolog kan vara intressant för många av er, så kika gärna in på den!
 
   (Anledningen till att Stacy försöker uttala ett svenskt "Y" är för att vi pratade om olika uttal på olika saker i spelet då vi sågs och sen insåg vi att man i engelska aldrig använder y så som vi säger det. Jag, GM Ylva och Stacy satt i ring ett tag och försökte uttala "Y" tillsammans. Tror nog att alla som gick förbi trodde vi var smått galna, haha (tror att de flesta på SSE redan gett upp hoppet om både mig och Ylva sen innan ändå men aja))
 


Lucy Macwright

Har försökt uttala "y" svenskt i 10 år. Har fortfarande inte lyckats :(

Svar: En dag Lys ♥
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.