Chrome Pointer

Så trött på icke-fungerande program!

   Min chef idag: *Pratar om ett samarbete hen ska göra* ...så jag väntar ju bara på att de ska skriva på ett DNA, och... nej vad säger jag, NDA!
 
   Usch, idag har jag så otroligt ont i huvudet. Det beror troligtvis på stress, för de senaste dagarna har varit vidriga. Idag hann jag jobba bort allt som stressat mig på jobbet, men mitt huvud har inte begripit att allt är lugnt igen och det känns som att hjärnan är påväg att sprängas.
 
   Sen jag kom hem har jag letat runt på nätet efter ett program som kan göra screen capture på mobil. Jag har spelat in material på iPhone förr via ett program som heter LonelyScreen, men det funkade verkligen inte alls den här gången och jag lyckas inte hitta någon lösning. Jag provade att istället ladda ner ett par andra program, men inget av dem känner igen telefonen trots att de är kopplade till samma nätverk och är uppdaterade som de ska... Nu har jag för stunden gett upp och bad om hjälp på Facebook, haha. Mitt sista hopp är att ringa en vän och böna och be om att få låna en Mac så att jag kan spela in via Quicktime Player, men jag hoppas att slippa det. Det funkade ok-ish då jag spelade in via LonelyScreen första gången, så skulle inte klaga på ett bättre alternativ. Inspelningen bröts typ var femte minut... Om någon av er vet ett alternativ som är gratis och som inte har en vattenstämpel tar jag tacksamt emot tips!
 
  Så länge väntar jag på att min huvudvärkstablett ska kicka in, sen får man väl se vad man lyckas åstadkomma idag. Jag har just nu ungefär tre dagar i månaden på mig att spela in nytt videomaterial och idag är en av dem. Kul.
 
   Bild från Abzû


Quinn Catforce

Ifall du har en Apple TV kanske det går att använda AirDrop/AirPlay och typ spela in på tv:n? Eller så kanske det går att koppla en apple TV till en dator? Inte jättebra på teknik och datorer meen ja...😅😋😁

Svar: Jag har ingen Apple-teknik alls förutom en iPhone och en iPad, annars hade jag använt mig av Quicktime Play för att spela in!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.