Chrome Pointer

Det blev en vit en!

   Jag har funderat lite över Hannoveranarna och kom fram till att jag troligtvis skulle gilla skimmeln mer med lång man. Jag gillar verkligen den korta manstilen den hästen har, men jag tror jag hade uppskattat skimmeln mer om manen varit helt vit. Jag misstänkte dock att skimmeln skulle vara fin i lång man, och det såg faktiskt ännu bättre ut än jag tänkt mig! Himla snygg häst :D
 
   Jag ligger ju efter något enormt med presentationerna av mina hästar, men jag ska väl försöka komma ikapp lite. Det jag kan säga just nu är att min senaste häst heter Coco Vanilla och har tilltalsnamnet Coco!
 
  Esme och nytillskottet Coco! Hon passade riktigt bra i den långa manen!
 
   Den stora anledningen till att jag köpte Coco var att få testa Guillermo Gaedas nya tävling. Riktigt snygg tävling med coola hinder (VATTENMATTORNA!!!) och jag tycker det låter som en kul grej med speciella tävlingar för olika hästraser. Ska bli kul att se vad det blir härnäst - kommer det vara exakt samma tävling för alla raser eller kommer det vara oliak varianter?
   Vi får väl se om det är så att det är dags att lyfta fram en annan hästras i morgon eller om Guillermo försvinner iväg ett tag på andra äventyr, men jag tycker det är en kul idé. Hoppas bara att  det inte blir så att det blir det enda som kommer i varje uppdatering de dyker upp i, känns som att det då skulle bli tjatigt väldigt fort... vore bättre om det var som med Hästmarknaden att det alltid fanns ett fast schema samtidigt som det kommer andra saker till spelet. Vi får väl se hur det spelar ut sig!
 
   Har ni testat tävlingen? Vad tyckte ni?


Lena Wintercake

Enligt mig var tävlingen riktigt trevlig i sin helhet, men herregud vad roligt med vattenmattorna. Sedan måste jag säga att jag tycker om upplägget och väntar redan spänt på nästa tävling.

Amanda Rainwood

Vägarna var lite underliga emellanåt måste jag säga, men annars tycker jag att tävlingen var helt okej! :)

Eva Bunnyland

Har inte testat för jag har ingen Hannoveranare :( men den verkade asgrym! Gud vad fint det blev med långa manen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.