Chrome Pointer

Ser ni skillnaden?

   Till vänster ser ni det sminket jag startade Star Stable med, till höger ser ni det jag bytte till ett tag efter att Skördebygden öppnat, direkt då det kom till spelet.
 
 
 
   Platt och tråkigt versus rödrosigt och glatt. Det finns en enda sminkning i hela spelet som gör att vår spelarkaraktär drar lite på munnen, och det är den här. Nu har jag absolut inget emot den och trivs bra med den - men är det inte lite synd hur begränsad man är om man vill se lite mer levande ut?
 
 
   Det var allt jag hade att säga just nu, haha. Återkommer i kväll då jag kommer hem från jobbet och hunnit prova dagens uppdatering! :D






Yohanna

Vart hittar man det sminket? Jag antar i skördebyggden, men är lite osäker. Jag gillade det : )

Svar: Jag tror det är i Jarlaheims Rocksalong!
Esmeralda Silverforce

Valentina Diamondnight

Det sminket jag har ger också en effekt på karaktärens ansikte, och det finns i Jarlaheims Rock salong :)! Dessa två är dock dom ända jag kan komma att tänka på som ger specifika ansiktsdrag.

Tove Queenrider

Jag vill ha det sminket, jag har länge funderat på att köpa det men vet inte varför jag nt har gjort det, just nu har jag det som du har på penny.

Svar: Jag är faktiskt rätt säker på att Penny har samma som Esme, eftersom det är det enda smiket jag verkligen gillar i spelet!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Esme got a facelift! :D

Cornelia

Min karaktär har en av de mörkare hudtonerna och då upplever jag att de flesta sminken inte passar :(

Eva Bunnyland

Var köper man det sminket?

Eva Bunnyland

Oj sorry såg nu att du redan svarat på det!

Maria Moonfield

Finns det bara en? Jag har för mig jag också ler så där i spelet men det är inte med det sminket utan det är en mer "rockig" sminkning. Då ler man också typ så.

Svar: Ja - "typ"! "Typ" är inte nog för mig, haha
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.