Chrome Pointer

Thunderguardian

   Då Sydhovens Welshponnyer tillsammans springer över hedarna låter deras hovar som åska - och Taran finns där för att vaka över dem. Hög i rang var han under en längre period flockledare över vildhästarna, innan han blev lite för nyfiken på människor och blev så pass tam att han tappade sina instinkter som vildhäst och dröjde sig kvar bland människorna för att till slut gå in i deras tama hästflockar. Han reds in på rekordtid (av en irländsk beridare som också gav honom sitt namn) och verkar trivas mycket bra med sitt nya liv.
   Taran trivs faktiskt så pass bra med sitt nya liv att han har blivit väldigt trygg och bekväm, och han kan somna precis var och när som helst. Som tur är så är ha även lättväckt och hans korta tupplurar fungerar perfekt som powernaps.
 
 
   Namn: Thunderguardian
   Tilltalsnamn: Taran
   Namnbetydelse: Thunderguardian är engelska och kan översättas till "Åskväktare". Taran är ett Irländskt namn som betyder "åska".
   Född: 2007
   Ras: Welshponny av Cobtyp
   Lynne: Vänlig, lättlärd och nyfiken men ofta avvaktande mot främlingar. Kan somna precis var som helst om han bara får stå still längre än två minuter.
   Level: 15
 
 
 


Justine Greennose

Jag hade nog också köpt den om den inte hade haft grå/silvrig man

Svar: Jag älskar faktiskt manen på den! Gillar det blå, jag som aldrig brukar gilla det i vanliga fall, haha
Esmeralda Silverforce

Matilda S

Älskar den hästen! Köpte den jag oxå, mest för att den är så söt. Men oxå för att den påminner om en häst från min gamla ridskola som var en Welsh sek B som hette Kodiak. Därav fick han oxå namnet Caramelknight aka Kodiak ;D

Luna Friendstreet

Matilda S, är det Cadlanvalley Kodiak som stod på NHRK? Mitt livs största ponnykärlek... :D

Ria

Köpte också den bruna. Den är sjukt lik en welsh av cobtyp som jag ridit en del, bläsen skulle varit lite bredare bara 😊

Matilda seaweb

Varför köper nästan ALLA den bruna ? man ser den hela tiden så jobbigt!

Svar: Folk köper la den häst de tycker är finast? xP
Esmeralda Silverforce

Sophia Puppyheart

Har inte haft möjlighet att se hästarna i spelet än men den där traven, wow *-* Nästa häst blir lätt en Welsh!

Svar: De är så sjukt fina :D
Esmeralda Silverforce

Luna

Köpte min welsh idag! :D
Fast det var palominon, but anyways <3

Eva Bunnyland

Älskar... welshponnys! Tyvärr lämnade jag min båt i Sydhoven så jag kan inte komma tillbaka. Eller så lämnade jag den inte alls där utan man bara kan åka dit med sin egen båt under en kort tid... Jag vet inte, men ändå, när jag har råd och kommer dit (antingen med vanlig liten båt eller färja) så kommer jag köpa en welshponny! Den som du köpte är jättesöt också, men typ alla köper den så jag känner att jag vill köpa en annan. T ex den gråa, skimmeln eller den svarta! Det skulle vara kul :)

Fanni

Du är så under bar

Matilda S

Luna Friendstreet; Ja, det är han jag menar! :O världens goaste lilla ponny haha. Förlåt för väldigt sen kommentar 0;)

Ebba Coldrider

Hej Esme jag undrar om du kan ha en fan träff på Sso på servern Air star det skulle varajätte roligt om du gjorde en då man kan få ta bilder så stör man ju inte i dina videor...Älskar dig ♥️🐴

Svar: Jag har flyttat från Air Star eftersom jag alltid blir förföljd och vrålad på, så det absolut sista jag vill göra är att uppmuntra folk att flocka sig runt mig! Sorry, men jag är allt annat än intresserad.
Esmeralda Silverforce

EvaBunnyland

Sjukt fin redigering oxå! :D

Sophia Dragonsten

Hej
Älskar din blogg, den är bara bäst!! Jag är också ett stort fan av Jorvikipedia!!

Jag undrar varför det står Welshponny sektion C för Ponyta men Welshponny av Cobtyp för Taran? Båda är ju Welshponnys och är precis lika stora... Jag vet inte om det är meningen men jag undrar...?
Du är bäst Esme!!😘

Eva B

Sophia, jag tror det är samma sak :)
Sektion A = Welsh mountain
Sektion B = Welshponny
Sektion C = Welshponny av cobtyp
Sektion D = Welsh cob
Hoppas det hjälpte dig! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.