Chrome Pointer

Polen har nationaldag

   Jag tror det är idag? Hursom, Polackerna firar och har fått en egen nationaldagströja, precis som de Ungerska spelarna fick då de hade nationaldag sist. Båda communityn har också haft turen att ha IRL-event nyligen, med GM Stella och GM Lovisa som åkt hem till sina länder för att träffa SSO-spelare. Vad jag har hört så var eventen typ proppade med folk!
   Jag är ganska säker på att alla spelare ska kunna få hem tröjan (jag har sett några prata om det på Tumblr, har inte testat själv), så om ni är intresserade är det värdekoden 3MAJA2016 som gäller! :)
 
   Bild från SSO's polska nyhetssida






Starstable älskare❤️

Haha jag är polsk❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lizbeth Wolfyard

Vad är koden till ungerska nationaltröjan?

Svar: ¯\_(ツ)_/¯ Den har nog gått ut vid det här laget ändå, skulle jag tro.
Esmeralda Silverforce

Lizbeth Wolfyard

Okej tack för svar ^^

Simone Mightyborn

Yepp koden funkar, tack så mycket! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.