Chrome Pointer

En färg jag gillar

   Esme och Aramis
 
  Den här hästen, den mörkbruna Morganhästen, tycker jag är en av de absolut snyggaste i spelet. Lustigt egentlgen, för IRL tycker jag bruna, och särskilt mörkbruna, hästar är typ den tråkigaste färgen som finns! (Passar ju bra att de hästarna jag rider mest självklart är ljus- respektive mörkbruna, haha)
 
   Har ni någon hästfärg ni verkligen gillar i spelet som ni inte gillar IRL, eller tvärt om?






myra mountainstar

jag älskar mörkbruna hästar! jag älskar alla färger, mest mörkbrun, fux och ljus gråskimmel, spelets gråskimmlar är inte dem vackraste hästarna i spelet om man säger så...

Tilde Darkstorm

Jag hatar skimmlar irl, de är ju nästan alltid smutsiga, haha! Men i sso så har de verkligen lyckats med några skimmlar, t.ex morganen och fullbloden. Annars älskar jag borkar, gråskimmlar och mörkbruna hästar med många vita tecken. Min riktiga häst är ju mörkbrun så kan inte svika henne haha! ;)

Malle

De ljusbruna hästarna i SSO är inte så roliga, men i irl är de rätt gulliga! Mörkbruna hästar är fina både i spelet och irl. Men favvon är ju SKIMMEL! Är galen i skimmer även om de får kiss-och bajsfläckar på sig, och i spelet är de magiska!

Rose Shadowlee

Jag är inte så intresserad av palomino/isabell färgade hästar, oavsett ras.
Skäck och tigrerad är jag också rätt ointresserad i så länge det inte är en islänning som är skäck, då är det helt okej XD

Tilde Miststorm

Har aldrig riktigt varit så intresserad av mörkbruna hästar, det vill säga innan jag började rida på mitt nuvarande stall. Jag blev typ bokstavligt kär i en av hästarna, den var mörkbrun. Ända sedan dess har dom alltid varit mina favoriter, både i spelet och IRL.
Sedan gillar jag skäckar väldigt mycket, blev dock lite besviken på att jag köpte en islandshäst i skäck och sedan kom på att den mörkbruna var både sötare och lättare att hitta passande utrustning till. :')
Såå i mitt stall (sso) finns det nästan bara bruna och mörkbruna, med tillskott av brunskäck och isabell. (Har jag för mig)

signe swordstar

Jag älskar fjordingar (vet ej vilken färg dom är i) och i ssoså gillar jag fux eller mörkbrun mest! 😃

Lucy Discodotter

Jag älskar Cremellon i Spelet men det är så ful på riktigt

Johanna Puppyheart

Jag älskar det Engelska Fullblodet som är flugskimmel! Jag sparar till den och har råd med den om cirka en vecka.

Felicia Fishnose

Jag älskar mörkbruna hästar både i IRL och sso om det kom en sådan där färg (som Aramis) fast jorviks ponny skulle jag vara överlycklig

Quinn Catforce

Jag älskar silversvarta hästar (kanske mer åt det gråa hållet än svart) men i spelet finns typ bara två stycken och de är nog inte så fina, eller de är fina men inte finast! Min drömhäst är en silversvart (silvergrå typ😂) islandshäst! 🐴
Fuxar tycker jag också är jättesöta (om det är rätt nyans) men i spelet finns inte helt rätt nyans! (som jag gillar alltså) Den fuxfärgade araben är nästan rätt!🐴👍🏻


Jag tycker att bruna hästar i verkligheten är ganska tråkiga, speciellt mörka, eftersom de är så vanliga, men i spelet är de jättefina!🤗

Fiona Underland

Brunt & Brunt. Bruna hästar all the way här. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.