Chrome Pointer

GAAH FRUSTRATION

   Då man ÄNTLIGEN har tid att spela in videor, tror ni inte att datorn havererar? Försöker desperat skjuta över ett antal videofiler till en annan hårddisk för att kunna spela in mer, och datorn ba "lol nope" och jag kan inte ens föra över en liten puttig videofil på 13 sekunder. Tack, tekniken!
   Såååå... med min tur har jag fått över den där enda lilla filen lagom till då familjen är hemma igen och jag alltså inte kan spela in. Och då har jag fortfarande tjugotalet större filer som måste flyttas.
 
   Om datorn bestämmer sig för att samarbeta tänkte jag leta regnbågar också. Saknar massa utrustning och vill ha allt innan regnbågarna försvinner. Tror de ska stanna i en vecka till (såg nån kommentar från SSO på deras FB), men det är skönt att ha det gjort så man inte behöver stressa.
 
 
 
   Asså jag blir tokig, då jag började skriva på det här inlägget var det "fem sekunder" kvar på förflyttningen av min pyttelilla fil - visst skriver jag fort, men blogga gör man inte på fem sekunder. UUUUUUUUGH (Notera att jag har startat om datorn fem gånger men det är lika omöjligt att föra över minsta lilla fil, VAD ÄR DET HÄR)






Grace Mysteryyard

Låter som om din dator inte riktigt funkar så bra xD jag blev tokig på min familjs när jag och min kompis filmade mig ute för vi skulle göra en film, och så funkade inte nåt typ så vi gav upp, och så blev jag helt GALEN när den en dag slutade funka, det var och förblev svart på skärmen, och så var den kraschad hux flux!! ;)

Selma Flowerpaw

Jobbigt! Men från min sida ska du inte känna dig stressad (det kanske du inte gör men ändå) för att du gör ett utmärkt jobb med wikin, bloggen och mera! Sedan förstår jag din frustration efter som att hela jag även blir GALEN över när det bara tar en liten extra stund med datorn! <3

Lova Alomndgarden

Din dator är kanske lite tokig ibland 😆❤️
Min dator är helt sönder typ 😕 hela interneten är borta på ett konstigt vis 😔 så jag kan inte spela sso 😕 Men jag kanske får en ny bättre dator 😃 PS min dator som jag har nu är gammal så ... 😆 Älskar dina videos❤️

Leah Pandalake

Nämen usch vad jobbigt

Stephanie Diamondfall

Vad jobbigt, skulle bli helt galen och frusterad om min dator började krångla. Men min dator funkar inte alls och har inte gjort det den typ senaste månaden. Tror det var grafikkortet som var paj eller nått.

Sigrid Winterdotter

Köp en ny dator? Fast du har nämnt i något inlägg att du har ont om pengar så då ska du nog inte köpa en ny dator...

Svar: Usch aldrig, har inte råd med det... skulle kosta en hel månadslön att ersätta den datorn jag har idag.
Esmeralda Silverforce

Zuz

^
Man kan inte bara köpa en ny dator hux flux. De handlad om sjukt mycket pengar och sedan behöver hon ju ändå spara ner allt material!

Hazel Oaklord

Hoppas datorn funkar snart igen. Känner igen känslan...

Jag ville också fråga om du har lust att göra ett inlägg om vad man kan få (kläder, mat...?) när man letar regnbågar? Skulle vara kul tycker jag iaf :)

Svar: Jag har inte fått allt man kan få, så tror inte jag är till någon större nytta just nu!
Esmeralda Silverforce

Feya Easthill

Hej Esme!
Jag kommenterar här eftersom jag behöver hjälp med ett uppdrag i spelet. Det heter "Var är de?" och enligt uppdragsloggen så finns det i "Area Unknown". Tog nyligen en paus i spelet på cirka tre månader men tror att det senaste jag gjorde var att åka till DC:s plattform och är nu fri att åka dit när jag vill. Personen som ger ut uppdraget heter bara "?" i loggen.
Har spelat dessa uppdrag på mitt förra konto men det var länge sen så jag minns inte var detta uppdraget är. Är det något du har koll på?
Tacksam för hjälp! :3

Svar: Jag har en känsla av att det kan vara i Skördebygden? Det kan vara så att FIlip Sunfield eller Idun Goldspur letar efter Isolde och Loke, men jag är inte säker...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.