Chrome Pointer

Crescent Moon Hunter xx

   Engelska fullblod som en dag ska löpa på banan kan lätt få de konstigaste namn, och att ett litet stoföl från Månskäreby skulle få namnet Hunter är inget som får någon att höja på ögonbrynen. Alltid på jakt efter något fick den levnadstörstiga lilla flugskimmeln smeknamnet Diana efter jaktens gudinna, och jakten visade sig ha ett mål i vinster. Snabb som få och oerhört fokuserad hade Diana varit en oerhört bra galopphäst, om det inte vore för att hennes fantastiska psyke och enorma vilja att göra rätt för sig gör henne till den utlimata tävlingshästen i fälttävlan. Hennes otålighet gör henne inte till den bästa dressyrhästen då hon blir stark och het på gröten på dressyrbanan, men hon tar igen höga straffpoäng på oerhört snabba terrängrutter samt fantastiskt stabila och kvicka rundor i banhoppningen där hon hoppar runda språng och är rädd om fötterna.
 
 
 
   Namn: Crescent Moon Hunter xx
   Tilltalsnamn: Diana
   Namnbetydelse: Crescent Moon Hunter kan översättas till "nymånejägare". Diana är en gudinna i romersk mytologi (motsvarigheten till grekiska mytologins Artemis), som värnade om kvinnan och var gudinna över jakt och kyskhet. Hon jagade gärna i månljus.
   Född: 2011
   Ras: Engelskt Fullblod
   Lynne: Hetlevrad och fokuserad. Oerhört tävlingsinriktad och stark att rida.
   Level: 15
 
 


Astrid Diamondhill

Nu du Esme! sanningens ögonblick! KÖPTE DU ALLA FULLBLOD!?!? XD

Svar: NEJ för jag tror att jag har ett grymt namn till den svarta men jag behöver ett till fullblod och jag känner inte att fuxen passar perfekt till namn nummer två - så jag tänker - VÄNTA!!! Eller jag kanske inte pallar och köper fuxen, men jag tänker vänta med den svarta för om det nu kommer någon som passar med det andra namnet... kunde bli grymt!
Esmeralda Silverforce

Matilda S

Älskar att du kommer på massa personligheter och så till hästarna!! Vill så gärna ha fuxen! ÄLSKAR fuxar men saknar sc... Får väl bara vänta ;)

elinbohman.blogg.se

Haha men skojar du med mig, tänkte också på att döpa fullblodsskimmeln till någonting Crescent och kalla för Artemis! :o Bestämde mig i slutändan för att hon istället fick heta Lady Gray aka Lady, men ändå. x)

Svar: Haha great minds think alike!
Esmeralda Silverforce

Esther Westhill

Heyheyhey, lukter jeg One Piece tema? :D

Svar: Njae, det är utanför mina kunskaper, haha
Esmeralda Silverforce

Astrid Diamondhill

Vart e sadeln ifrån? Vad heter en? :D

Svar: http://starstable.bplaced.net/db/en/
Esmeralda Silverforce

My Mightystar

Artemis heter väl Jonas häst i stallgänget på tuva

Svar: Yes, men min häst är inte alls döpt efter den.
Esmeralda Silverforce

Matilda seaweb

Hej! Jag tyckte att Fuxen var finast och den svarta de såg mest verkligast ut! men vilken ställe tror du öppnar iår jag tror akslandet för de är kanske inte så stort! C;

Svar: Jag tror inte på Asklandet! Tror på dalen öster om Firgrove.
Esmeralda Silverforce

Matilda seaweb

Eller?! va kan en häst heta 3 NAMN crescent moon hunter kan en häst heta 3 namn eller? och samma sak som diamond dice kan en häst heta dice?!

Svar: Men lite fantasi är allt möjligt - hennes namn i spelet är Crescenthunter. Diamon Dice är bara en ordlek - hästen heter i spelet Diamondice, alltså Diamond Ice.
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Jag önskar att jag hade en sådan där Shirehäst! Men jag har bara ett varmblod och en ponny! Typiskt att jag skulle ha en ponny, de är ju så långsamma... Men jag såg en som var så söt att jag inte kunde låta bli!

Daniela Silvergarden

Nu har du en sol och en måne i stallet :D Förstår du vad jag menar? ;)

Svar: Haha ;)
Esmeralda Silverforce

Annunciata Darklord

Kan man döpa hästarna med tre namn?

Svar: Nope!
Esmeralda Silverforce

Polly :)

Vilken smeknamn passar Moonsecret?❤️☺️

Svar: Beror helt på häst, färg och (om du nu har en) backstory!
Esmeralda Silverforce

En storspelare som vill ha ett fullblod

Jag har en Backstory,men jag vet inte Vad ska heta"/Myst ska den kallas, men vet inte vilken av dem"(

Tiffany Winterway

Hej <3 Ska köpa ett flugskimmel fullblod snart och jag tänkte döpa den till Crownprince eller Crownprincess. Ska kalla hästen Herdeiro eller Herdeira (betyder arvinge på portugisiska fast Herdeiro är maskulint och Herdeira feminint) och jag har JÄTTESVÅRT för att bestämma mig x) Tänkte först att det skulle vara en hingst men sedan när jag såg din häst Artemis blev jag typ helt kär! (Ta det inte bokstavligt). Jag har frågat jättemånga vad de tycker att hästen ska heta men har fått så blandade svar.. Så, jag tänkte, att eftersom det typ var din häst jag fick "inspiration" från så kunde jag ju lika gärna fråga dig x) Så min fråga är: Tycker du det ska vara en hingst eller ett sto?? Kommer välja man efter kön ;)

Elise Diamondshield

Vad fin häst. P.S älskar dej❤

Ellen Bitterton

Den hästen ser exakt ut som min favvo! så himla fin <3 (den som du gjort i ps)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.