Chrome Pointer

Ett erkännande

   Esme och Helios
 
  Med handen på hjärtat kan jag erkänna att det finns några hästar jag undviker sedan hästarna med de nya animationerna vandrade in i spelet för lite över ett år sedan. Högst upp på den listan står araberna och ponnyerna.
   DEÄRSÅSTELAOCHTRÅKIGAMENSÅFINAMENSÅSTELAOCHTRÅKIGA
 
   Nejmen jag hoppashoppashoppas att nästa hästras som uppdateras är araben. Jag är ingen sån som skulle välja häst IRL beroende på ras (tbh jag sätter mig på vad som helst som har fyra hela ben, en rygg och som högst troligt inte kommer bocka av mig inom tre minuter), men jag har en litenliten förkärlek för araber då barndomskärleken var en arabvallack som jag sedermera lärt mig allt på.
 
   Bjussar på den enda ridbilden jag någonsin fick på mig och favorithästis, trots åtta år som min nummer ett innan jag lämnade ridskolan. Skillat.
 
   Har ni någon SSO-häst som ni "undviker" av en eller annan anledning?






Isabella Skydawn

Ponnysarna för min del, inte de nya welsh (som är helt galet underbara) men de gamla :S
Jag har haft svårt för dom sedan de rullade in i Fp. Huvudet är helt ok, gillar att öronen rör sig lite. Men kroppen.... deras kropp är bara ett stort nej för mig. De känns som en kloss med ett par ben, svans och huvud som kan röra på sig.

Har testat flera gånger att ge dom en chans men de har hamnat låååångt begraven inne på hästön. Sen så tycker jag att araberna ser konstiga ut när man galopperar som snabbast.
Deras rumpa ser ju typ ut att vara 50 cm under resten av kroppen. Sen hör inte det här riktigt till men de måste verkligen ta och fixa hur ryttaren ser ut när man hoppar, minns någonstans av de 13 år jag har ridit att man skulle flänga så mycket och dunka in hela huvudet i hästens hals (stackars krake) :P

Filippa Candlepie

Ponnysarna undviker även jag helst, även de nya welshponnyerna. Dels för att de är så gaaalet långsamma och dels för att jag tycker att det ser ut som en köttbulle på fyra ben typ, framför allt när den hoppar.

Sigrid Winterdotter

Welsponnyerna är inte fina T-T

Katten

Just nu unviker jag lite mina hästar med gamla animationer men det är mest för jag inte rider på dom och att jag inte har plats för dom i Mitt stall, en anledning till varför jag vill ha större hemstall.

Stephanie Diamondfall

Självklart är det tråkigt med de gamla animationerna, men jag har ändå inget emot dem. Jag undviker dock startmodellen lite för jag har tröttnat på dem efter alla dessa år. Men också fjordingarna, jag gillar verkligen inte dom. Vet nr varför, tycker bara de är fula och stela och min fjording är nog den enda hästen jag ångrar att jag köpte.

Ebba Diamondnight

Jag undviker min starthäst som pesten, gillar verkligen inte hur den ser ut särskilt färgen, ibland ser den nästan orange ut. : D

Ida Snowforest

Jag undviker faktiskt de nya morganerna, äger bara den mörkbruna tack vare färgen. Den snabbaste galoppen tycker jag inte om på någon av de nyare hästarna (bortsett från shiren), men de är snabba och ser hyfsat vettiga ut bakifrån xD Hatar frieserhästarna också, deras hovskägg ser ut som blött barbiehår. Andalusierna är mycket finare isf, men undviker alla hästar som är större. Det känns som att man rider runt på en klump, men shirehästen är otroligt mysig <3

Hazel Oaklord

Typ ponnysarna (de gamla alltså) och så gillar jag inte formen på starthästarna. Synd tycker jag själv eftersom det finns ett speciellt band mellan ryttaren och starthästen i spelet.

Alva

Undviker faktsist Nordsvensken, äger en jättefin vid namn Dragondancer men rörelserna känns stela och konstiga. Även ponnysarkas rörelser, gillar typ bara Morganerna så glider mest runt på dem :) Undviker kanske bara ponnyerna för att dem är såååå långsamma

Tilde Miststorm

Alltså, är lite emot både rörelserna och formen på dom Jorvisiska Ponnyerna samt dom där i vaöedale (vad nu dom kallas, något på q har jag fär mig men det kan lika gärna bara vara jag). Stela rörelser och lite halvkonstig kropp, hehe jämför dom med en vanlig ponny liksom. Dom nya welshponnysarna tycker jag är okej, bättre rörelser och bättre form. Men även dom väldigt långsamma. Dessutom ser derasfulla galopp (?) lite konstig ut, hehe inte säker på att det var just den gångarter då med det ser nästan ut som om dom svävar. Konstiga jag som köpte 2 ponnys XD skulle väntat tilös welsharna kom.

Sedan tycker jag starthästarna har lite knasig form och hoppar på ett väldigt roligt sätt men det var liksom den första hästen jag fick. Känner mig lite dum som inte har levlat färdigt den.

Araben har lite kantig rumpa om ni frågar mig, har någon annan också märkt det eller är det bara jag? :/ Haha och jaa, som sagt stema gångarter. Tycker den har en för smal mule också.

Det finns några till jag hade velat ta upp men jag har inte riktigt ork. XD

Luna

Hästar med starthästformen undviker jag helst, men det finns typ 2 jag gillar, även araberna är ganska konstigt formade. Gillar inte tinkerhästarnas och nordsvenskarnas knän, även de gamla ponnysarna som ser ut som köttbullar med ben gillar jag inte så mycket, men de är ändå ganska fina

Cilla

Jag tycker inte alls om starthästen. Både färg och form. Animationerna är inte heller så bra om man jämför med de nyare hästarna. Alla det gamla hästarna rör sig stelt och "fult" tycker jag.

Min fjordhäst ångrar jag också riktigt mycket att jag köpte. Vill sååå gärna ha en remake på den! Tycker att rumpan och halsen är alldeles för tjocka och ansiktet är en aning skumt. Svansen är något jag stör mig så otroligt mycket på när jag hoppar med den. Det ser ut som en kvast mer än en svans om du frågar mig :/

Ogillar även alla hästar med starthästmodellen.

De gamla ponnyerna hade varit så gulliga med en remake tror jag. Med deras egna gulliga animationer.

<3

Quinn Catforce

Jag har min chincoteage ponny (stav?) Silversong "Sonya", hon är ju så söt men hon känns så långsam fast min andra ponny (Jorvikisk ponny) just nu bara är 1 level högre, slla mina hästar är på samma level förutom då jag levlar. Det känns också som om hon inte "lyssnar" så bra på vad jag "säger", men Windy (den andra ponnyn) lyssnar mycket bättre och hon känns snabbare också! Jag vet att det kan bero på vad jag har gör kläder/utrustning men jag har ofta samma.

Quinn Catforce

Jag kommer nog heller inte köpa nån häst i starthäst modellen, möjligtvis en appaloosa men de skulle säkert vara mycket finare om de gjordes om!

Abigail gladecamp

Tycker EXAKT som dig! Stackars min arab och ponny...😂😂😂

Deborha Turtlehand

Tycker de gamla ponnyerna är så stela som nästan alla har sagt. Jag tycker starthästen oxå ser så stel ut och gillar den inte alls. Tycker inte om de större hästarna i spelet (tinker, nordsvensk och ardenner). Dom ser lite konstiga ut och ser också rätt stela ut.

Tuva Yellowheart

Min favorit hästras i SSO har alltid varit Frieserhästen men nu när alla de nya fantastiskt snygga hästarna har kommit så undviker jag mer och mer Frieserhästen, den är så stel och tråkig. Jag skulle bli så fruktansvärt glad om de fick en remake, att de får de här höga benrörelserna och det här pigga och ståtliga utseendet. Och med dagens nya animationer för hästarna kan Frieserhästen bli riktigt, riktigt bra. Jag sitter bara här och väntar tills den dagen kommer (om den kommer), när Frieserhästarna får en remake.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.